🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ČIŽMY NA JAR 2021

Jarné obdobie je ideálnou sezónou na nosenie čižiem, vysokých alebo členkových, či poltopánok. Jedná sa o typ obuvi, ktorá nám ponúka najširšiu škálu modelov na výber. Jar zväčša býva obdobím zmien a nepredvídateľného počasia. Čižmy sú obuv, ktorá sa postará o to, aby sme boli pripravení na akékoľvek počasie, či už na chladnejšie daždivé dni alebo zasnežené jarné rána. Určite dobre poslúžia aj počas teplejších a slnečných dní. Hitom nadchádzajúcej jarnej sezóny 2021 budú nasledovné modely:  

  • platformové topánky 
  • klinové, stĺpové alebo ihličkové podpätky 
  • topánky s rovnou jednoduchou podrážkou  
  • sandále alebo topánky s otvorenou špičkou 

 

DÁMSKE ČIŽMY - OBUV NA PODPÄTKU 

Aká farba bude farbou jari 2021? Pokiaľ sa jedná o dámske čižmy, odporúčame zamerať sa na zemité prírodné farebné odtiene, ktoré sú momentálne na vrchole módnych trendov. Medzi top farby sa momentálne radia béžová, hnedá, biela, sivá. Prezentovaná farebná paleta sa bude určite aplikovať aj na modely čižiem. Na jarné obdobie roku 2021 odporúčame čižmy svetlejších tónov a hnedé vo všetkých odtieňoch - od svetlej, cez kávovú a karamelovú, až po tmavú čokoládu. Samozrejme nezabúdajme na nadčasovú a vždy módnu čiernu. Čierne jarné čižmy budú vždy ideálne pre kombinovanie rôznych štýlov v rôznych farbách, vzoroch či potlačiach. Určite odporúčame mať stále po ruke čierne členkové alebo vysoké čižmy, alebo jednoduché čierne poltopánky. Garantujeme Vám, že s takýmto modelom nemôžete nič pokaziť. Pokiaľ preferujete pestré a svieže jarné farby, odporúčame zvoliť si obuv, ktorá odhaľuje aspoň malý kúsok chodidla, či už to budú topánky s otvorenou pätou alebo špičkou, voľba je len na Vás.  

 

ČIŽMY NA JAR 2021 – 3 TOP MODELY, KTORÉ BY STE URČITE MALI MAŤ VO SVOJOM ŠATNÍKU 

Ak máte v pláne zaobstarať si obuv v šatníku, ktorá nasleduje súčasné módne trendy, vyberte si z týchto troch modelov čižiem:  

  • Dámske čižmy s otvorenými špičkami, kde môže byť zvyšok chodidlá buď odhalený alebo zahalený 
  • Dámske šnurovacie čižmy na platforme. Tento typ čižiem má mierne vojenský charakter a dokonale zdôrazňuje styling, pričom dodáva šmrnc Vášmu outfitu 
  • Dámske členkové čižmy s nízkou podrážkou a špicatou špičkou. Takéto topánky sú veľmi pohodlné a hodia sa k rifliam aj šatám. Môžu byť zdobené voľnými visiacimi pásikmi, strapcami alebo aj retiazkami. Pokiaľ obsahujú čižmy hrubú platformu a spomínané dekorácie v početnom množstve, môžeme hovoriť o boho štýle alebo agresívnejšom rockovom štýle.  

 

Odporúčame prezrieť si tieto kategórie: trapery, topánky na platforme, členkové čižmy, vysoké čižmy, šľapky, tenisky