🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ČIŽMY VEĽKOSŤ 35 - MALÁ A NEŠTANDARDNÁ ŽENSKÁ VEĽKOSŤ, ALE STÁLE VEĽA MOŽNOSTÍ

Čižmy veľkosti 35 sú veľkosťou nie tak populárnou a nie je ľahké ju nájsť v obchodoch s obuvou - najmä v tých kamenných.

 

Napriek tomu sa medzi dámskou obuvou objavuje potreba tejto veľkosti 35. Pre ženy s malou nohou je niekedy problematické nájsť topánky, ktoré nie sú z oddelenia pre deti a mládež, ale sú klasické a ženské.

 

- Dámske tepláky

- Dámske joggery

 

Čižmy veľkosti 35 sú topánky, ktoré v tejto malej veľkosti fantasticky zdôraznia malú a tvarovanú nohu. Ukazuje sa, že vizuálne je veľkosť 35 veľkou výhodou, pretože takáto malá ženská noha vyzerá mimoriadne jemne.

 

Klasické čižmy „Jodhpur“ sú čižmy, ktoré sa dajú najľahšie nájsť vo veľkosti 35. Jedná sa o klasické, minimalistické čižmy v tejto veľkosti, nazúvacie, s lemom alebo zipsom prišitým z boku. V prípade čižiem veľkosti 35 odporúčame tie s predĺženou špičkou, pretože v tomto prípade si pokojne môžete dovoliť opticky pridať pár centimetrov.

 

- Šľapky s mašľou

- Dámske topánky

 

KDE HĽADAŤ TOPÁNKY VO VEĽKOSTI 35? IDEÁLNE JE HĽADANIE NA INTERNETE

V kamenných obchodoch s obuvou je často ťažké nájsť čižmy veľkosti 35. Preto stojí za to začať hľadať na webových stránkach v tejto oblasti. V internetových obchodoch je oveľa jednoduchšie nájsť dostupné čižmy vo veľkosti 35.

 

Na e-shope nájdeme spomínané čižmy veľkosti 35, typ čižiem „Jodhpur“. Ale nájdeme aj kovbojské čižmy alebo čižmy na platforme vo veľkosti 35. Pre ženy s veľkosťou nohy 35 odporúčame predovšetkým model kovbojských čižiem - v tejto sezóne mimoriadne módny.

 

Skontrolujte tiež:

 

- Čižmy s perlami

- Nadčasový hit? Dámske kovbojky pre pohodlnú chôdzu

- Čižmy na jar 2021