🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

LEOPARDIE TOPÁNKY - DRAVÝ VZOR NA TOPÁNKACH PRE ODVÁŽNU A ODHODLANÚ ŽENU

Leopardie topánky sú neobvyklým vzorom, čo sa týka obuvi. Pre niektoré ženy sa to môže zdať príliš odvážne, ale pre mnohé to môže symbolizovať sebavedomie a zdôrazniť ich charakter.

 

Leopardie topánky sú kombináciou dvoch alebo troch farieb: čiernej a výraznej camelovej, niekedy s trochou bielej. Leopardí vzor na čižmách nemusí byť na celom povrchu. Leopardie topánky veľmi dobre poslúžia ako doplnok, akcent, napríklad na zvršku topánky alebo tesne nad členkom. Leopardie topánky určite nezostanú bez povšimnutia, môžu perfektne skrútiť jednoduchý minimalistický styling, napríklad: obtiahnuté pletené šaty v čiernej farbe, čierne nepriehľadné pančucháče, čierna kožená motorkárska bunda.

 

- Dámske tepláky

- Dámske joggery

 

S ČÍM KOMBINOVAŤ LEOPARDIE TOPÁNKY? ČO SA K NÍM HODÍ?

Leopardie topánky sa k čiernej farbe hodia dokonale. Môže to byť dlhý vlnený kabát, nadrozmerná čierna páperová bunda alebo čierne kožené sako. Ďalšou, vždy vhodnou kombináciou, sú leopardie topánky kombinované s rifľovinou, v každej farbe. Môžu to byť rifľové nohavice, rifľový overal alebo rifľová bunda.

 

- Topánky na platforme

- Šľapky nielen na leto

 

Veľmi zaujímavou a zároveň pohodlnou kombináciou sú tiež čierne úzke nohavice a semišové členkové topánky s klasickým štýlom čižiem Chelsea s leoparďou potlačou. Pre takúto kombináciu môžeme úspešne zvoliť napríklad dizajnérsku čiapku alebo mini tašku s leopardím vzorom.

 

Skontrolujte tiež:

- Dámske čižmy

- Pánske čižmy