🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PONOŽKOVÉ TOPÁNKY - NÁVRAT MÓDY V NOVEJ VERZII

Ponožkové topánky sú návratom starej módy. Módna vlna je výrazná, na mnohých uliciach je vidieť, že začali kraľovať ponožkové topánky. Čím sa vyznačujú tieto ponožkové topánky?

Sú to vyššie čižmy pretiahnuté cez nohu a časť lýtka ako ponožka - odtiaľ pochádza aj ich názov. Horná časť ponožkových čižiem preto nie je vystužená a vyrobená iba z mäkkého materiálu, ktorý perfektne padne na lýtka. Týmto spôsobom dostaneme efekt nerušených topánok s lýtkami s jednotnou farbou, textúrou. Ponožkové topánky sa líšia iba farbami a podpätkom.

 

Materiál je zvyčajne vyrobený z velúru, semišu, veľmi príjemného na dotyk. Môžu existovať aj hladké ponožkové čižmy.

 

- Šľapky s platformou

- Šľapky s mašľou

 

Farby ponožkových čižiem sú zase výrazné. Čierne ponožkové topánky sú samozrejme nadčasové, ale môžeme zvoliť aj tmavú bordovú, tmavomodrú, sivú, béžovú a dokonca aj bielu.

 

- Pánske joggerové nohavice

- Topánky na podpätkoch

 

PREČO SA OPLATÍ KÚPIŤ PONOŽKOVÉ ČIŽMY? K ČOMU SA HODIA?

Ponožkové topánky sú veľmi ženské a zmyselné topánky. Dokonale zdôrazňujú ženský členok a časť lýtka. Ak má žena štíhle chodidlo a členok, vyzerá to nesmierne sexi a elegantne. V tejto verzii sa ponožkové čižmy hodia k elegantným malým čiernym šatám alebo úzkej sukni a saku.

 

Ponožkové topánky je možné úspešne kombinovať s nohavicami, s džínsami s dĺžkou 3/4. Potom, kde končia nohavice, sa začínajú ponožkové topánky. Je to nesporný hit roku 2021.

 

Skontrolujte tiež:

- Pánske topánky

- Čižmy na jar

- Členkové topánky