🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ČO BUDE V ROKU 2020 IN ALEBO NOVÝ ROK V ZNAMENÍ ŠTÝLU

Každý rok je inštitútom Pantone vyhlásená farba roka. Tentoraz sa farbou roku 2020 stala modrá, konkrétne odtieň s názvom 19-4052 Classic Blue. Tento odtieň vyjadruje pokoj, stálosť a istotu. Ani vám by v zimnom šatníku nemal kúsok v tejto krásnej modrej farbe chýbať. Siahnuť môžete napríklad po štýlové kožušinové veste, svetra alebo po súprave čiapky a šály.

 

NEÓNOVO ZELENÁ FARBA

Ďalšie farbou, s ktorou tento rok zažiarite, a to doslova, je neónovo zelená. Táto farba vám urobí veľkú službu aj v zime, samy ostatne spoznáte, že dokáže spríjemniť aj ten nejzachmuřenější deň. Urobte si radosť treba neónovo zeleným svetrom alebo kardigan.

METALICKÉ ODTIENE


Zimný kúsky, s ktorými sa 100% blysnete? Tie v metalických farbách. Aj napriek tomu, že predtým boli zlatá, strieborná a ďalšie metalické farby spájané so slávnostnými udalosťami, tento rok sa ich rozhodne nemusíte báť nosiť ani cez deň. Ulovte si aj vy svoj trendy metalický kúsok napríklad v podobe bundy alebo snehúľ.

ZVIERACIE VZORY


V móde boli vlani a budú aj tento rok, reč je o zvieracích vzoroch, ktoré do outfitov vnášajú nutnú dávku hravosti a zmyselnosti. Či už siahnete po tigrím, leopardím alebo hadím vzoru, zaručene si vyslúžite pozornosť svojho okolia. Ak to nechcete so zvieracími vzormi prehnať, skvelou voľbou sú zimnými topánky s týmto extravagantným vzorom.

HRAVÉ BAMBUĽKY


Ani zima nemusí byť smutná, naopak. Chcete vychádzať z domu s úsmevom na perách? Potom stavte na čiapku s brmbolcami alebo rovno s dvoma. To, že sú tento rok bambuľky naozaj v móde, dokazuje aj skutočnosť, že sa okrem čiapok dostali aj na šály.

 

HEBKÁ KOŽUŠINA


Kožušina je mäkká, hebká, neskutočne príjemná a taky neodmysliteľne spojená so zimou. Chcete si aj vy zaobstarať kúsok s kožušinou, ktorá je nielen príjemná na dotyk, ale aj krásna na pohľad? Zvoľte napríklad bundu s kožušinkou alebo topánky s kožušinkou.

Do ktorého z tohtoročných trendov ste sa zamilovala vy?