🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

LETNÉ MÓDNE TRENDY 2021

Počas minuloročných týždňov módy sa objasnili najsilnejšie trendy v lete 2021. Čo si oblečieme toto leto? Aj keď sa bolo čím inšpirovať, prehliadky pripravené svetovými módnymi domami nenechali žiaden tieň ilúzie: v lete 2021 zažije denim svoj skvelý a veľkolepý comeback v móde.

 

Budeme ju nosiť nielen prepašovaním jednotlivých prvkov dámskeho oblečenia do štylizácií, ale najmódnejší vzhľad bude - kde bude v celej súprave dominovať denim - od nôh po temeno hlavy. V teplých dňoch budeme stále nosiť vzorované dámske šaty - módni tvorcovia však tentoraz siahli po inšpirácii do srdca ... džungle. Komu budú vyhovovať tropické vzory? Každý! Bezpochýb.

 

LETO 2021 - DENIMOVÝ CELKOVÝ VZHĽAD V MÓDE

Džínsovina, ktorá bude dominovať vašim outfitom, je jedným z najsilnejších trendov v lete 2021. Budeme mať na sebe rifľové letné dámske šaty, dámske rifľové šortky, rifľové parky a košele. Najlepšou voľbou na leto 2021 však bude určite dámska rifľový overal- nevyhnutne v maxi verzii.

 

TRENDY LETNEJ MÓDY - CÍTIŤ SA PLYNULO

Najvýraznejší trend na leto 2021? Móda pre neónové farby. Len sa to začalo a stojí za to vedieť, ako ich nosiť. O to viac, že ​​všetko naznačuje, že žiarivé farby tohto leta doslova zrušia všetky ostatné farby.

 

Aby ste vyzerali štýlovo a ukázali vedomosti o aktuálnych trendoch, určite nemusíte nosiť neónové farby od hlavy po päty - stačí vám jeden výrazný prízvuk, na ktorom postavíte celú štylizáciu. Môže to byť žiarivo ružový dámsky sveter s krátkym rukávom, neónové dámske vysoké podpätky alebo sako limetkovej farby. Ak máte dostatok odvahy na také módne revolúcie - skúste dokonca aj neónovú manikúru nôh.

 

TRENDY NA LETO 2021 - MESTSKÁ DŽUNGĽA

Ako nosiť tropické vzory - módny trend na leto 2021? S mierou. Ak sa rozhodnete pre extravagantné bláznivé dno - zvoľte pokojný top. A naopak. Nápad na úpravu outfitu pomocou tropických vzorov? Rozhodnite sa pre štýlové nohavice pre ženy, končiace tesne nad líniou členkov. Najlepšie je, ak sú vyrobené z materiálu v intenzívnej farbe, ktorý bude zdobiť tropické kvety. K tomu zvoľte bledoružový dámsky sveter z jemného úpletu a dámske sandále rovnakej farby v strednej výške členka. Je to jednoduché, nie? Máte radšej dámske šaty s tropickou potlačou? Je to skvelá voľba na večeru alebo na prechádzku k moru - najmódnejším strihom je možnosť maxi.

 

MÓDA PRIAMO ZO SAFARI - TREND NA LETO 2021

Zemské farby, mier, miesto pre hlboký nádych - to je opačný pól v trendoch na leto 2021. Zahŕňa tlmenú béžovú a spojenú s vojenským štýlom - khaki farbou. Viac nápadov na módne oblečenie na leto 2021 nájdete v našom online obchode s odevmi.

 

Odporúčame!