Všetky objednávky prijaté od 27.6.2024 budú odosielané 31.7.2024
🕒 z dôvodu sťahovania skladových priestorov. Ďakujeme za pochopenie.

VYKROČTE DO NOVÉHO ROKA ŠTÝLOVO

PLETENINY

 V novom roku budú opäť trendy štrikované vzory. Pohodlný hrejivý sveter viete zladiť aj do práce k sukni aj na prechádzku po meste v rifliach. Pozor si dávajte na oversize veľkosti, ktoré by mohli zakryť až príliš. Vlnené svetre či kardigány kombinujte s jednofarebnou sukňou alebo nohavicami, aby vzorov nebolo príliš. Nič nepokazíte ani teplým kardiganom v prírodných farbách.

LESKLÉ BUNDY

Stálym trendom sú lesklé materiály. Dávno neplatí, že zima musí byť nudná, práve naopak. Skúste si oživiť šatník lesklou bundou. Týmto výrazným kúskom určite zaujmete. Netradičný dizajn určite poteší každú dámu, ktorá sleduje módne trendy. Navyše, v zimnom hmlistom počasí sa určite nestratíte, keďže lesklé bundy lepšie odrážajú svetlo a tým zaručujú vašu väčšiu bezpečnosť.

ELEGANTNÉ OVERALY

Overaly sú horúcim trendom, ktorý však treba vedieť nosiť. Rozhodne si k overalu musíte obuť topánky na opätku,inak vám zbytočne skráti nohy a nevynikne vaša postava. Tohto kúska sa nemusia obávať ani dámy s hruškovým typom postavy, stačí si do pása pridať opasok ktorý vám opticky zvýrazní driek. Overal je veľmi trendy kúsok ktorý treba nosiť s patričným sebavedomím.

POHODLNÁ OBUV NADOVŠETKO

 Do nového roka musíte jednoznačne vykročiť v pohodlí. Všetky vianočné dobroty je najľahšie vychodiť a na to potrebujete pohodlné čižmy, v ktorých budete mať radosť sa prechádzať celý deň. Dôležitý je komfort, teplo a sucho, aby ste zimu zvládli bez zbytočného prechladnutia. Skĺbiť pohodlie a módu je v tomto prípade našťastie jednoduché a keď stavíte na výrazné farby a vzory, okamžite tým oživíte svoj outfit.

ŠATY ZVÝRAZŇUJÚCE ŽENSKOSŤ

Rok v znamení ženskosti si jednoznačne žiada sexi šaty, ktoré zvýraznia vaše krivky. Stavte na strihy, ktoré pristanú vášmu typu postavy, zakryjú čo treba a naopak odhalia prednosti. Trendy budú hlavne veľké výrazné vzory ktoré zaujmú a využijete ich pri spoločenských príležitostiach. Do práce pokojne volte neutrálnejšie farby a stavte na pohodlie. Nebojte sa šiat ani v zime. Skombinujte ich s teplými pančuchami, ktoré vám zaručia komfort, no zároveň nechajú vyniknúť nohy.

ZDRAVÉ MATERIÁLY

Novoročné predsavzatia v sebe určite zahŕňajú mnoho vecí, ktoré chcete zlepšiť. Jednou z nich by mala byť aj starostlivosť o seba. Tak ako zvažujete akú kozmetiku použijete, či aké potraviny si budete kupovať, rozhodne myslite aj na materiály ktoré si obliekate. Kvalitné prírodné materiály neškodia vášmu zdraviu a zabezpečujú vašej pokožke možnosť voľne dýchať. Vyberajte si predovšetkým z materiálov ako sú bavlna, vlna, ľan či lyocell.

EKOLOGICKÉ KOŽUŠINKY

Štýl si určite zachováte s kožušinovými vestičkami. Rok 2020 so sebou prináša väčšiu zodpovednosť voči životnému prostrediu a to aj v móde. Huňatá kožušinka vás rovnako zahreje a pritom bez výčitiek. Využijete ju pri elegantných outfitoch, zladíte ju so sukňou aj nohavicami a dodá vášmu outfitu patričný glamour. Táto alternatíva bundy či kabátu vás zahreje bez toho, aby ste museli zakryť celý váš look.

Nech už sa rozhodnete nosiť čokolvek, myslite na to, že váš štýl je osobitý a dôležité je ako sa cítite vy. Nie všetky trendy musíte nasledovať, ak by ste sa nemali citíť sebavedomo, komfornte a sama sebou. Koniec koncov, vy sama viete najlepšie čo vám svedčí a v čom sa budete cítiť dobre.