🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ČO SA NOSÍ K VODE?

Ako sa obliecť do vody, plavky a doplnky

Zaujíma vás, ako sa obliecť k vode? Leto je v plnom prúde a jediné, o čom väčšina z nás dnes sníva, 
je blažená a zaslúžená lenivosť na pláži. Relax pri vode nie je len ležanie vo vodorovnej polohe a nič nerobenie.
Preto neváhajte a oživte plavky rôznymi doplnkami ako sú slamený klobúk, kvalitné slnečné okuliare. Ľahké plážové šaty a maxi šaty,
ktoré sú zdobene tropickou potlačou - horúci trend tejto sezóny. Vzdušné šaty zakryjú nedokonalosti postavy a sú vhodné aj na cestu
do reštaurácie. Čo na nohy? Pohodlné šľapky, sandále alebo tenisky a veľkú plážovu tašku do ktorej schováte opaľovací krém. 
Pozitívna nálada je zaručená.

„Ideme na pláž“ - prvá vec, ktorá sa zvyčajne objaví v našich mysliach, sú plavky.  Čo však robiť ak máte po zime mierne nedostatky na postave? Vyberte si plavky, ktoré zakrývajú drobné nedostatky postavy bez najmenších problémov. Môžete siahnuť po jednodielnych jednoduchých plavkách alebo po dvojdielnych plavkách, s nohavičkami so zvýšeným pásom kde podprsenka môže byť zdobena a farebná. Širsie boky a stehná, riešením su aj spevňujúce plavky, ktoré krásne držia tvar.

Plážové tuniky, kimoná, zavinovacie šatky - more možností


Atraktívne sa bude cítit aj v tunike alebo plážovom kimone. V móde túto sezónu sú rôzne tvary, farby a materiál. Zavinovacie šatky sa takisto ľahko kombinujú s akýmkoľvek druhom plaviek a pristanú každej ženskej postave. Okrem vizuálnej stránky majú aj svoju praktickú, a to že chrania pred slnkom.