🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

DÁMSKA ZIMNÁ MÓDA

VLNENÉ KABÁTY A SVETRE

Vlna je prírodný materiál a dokonale umožňuje pokožke dýchať. Taktiež je dokonale pohodlná a príjemná na dotyk. Nakoľko je ponuka kabátov obrovská, zvyčajne si volíme tie, ktoré sú pre nás cenovo dostupné. Čo sa týka strihu, zvoľte si len taký aký sa Vám páči a aký Vám sadne. Nezáleží na tom, či bude viac obtiahnutý alebo voľnejší, s golierom alebo bez. Všetko záleží len na vašom vkuse a na tom, v čom sa cítite pohodlne.  

Vlnené kabáty sú nevyhnutnosťou pre každý zimný styling. Najčastejšie volenými farbami v prípade kabátov, sú camel, hnedá, karamelová a v podstate sú to odtiene, ktoré sa pohybujú na škále farebnosti medzi žltou a hnedou. Nesmieme zabudnúť na klasiky ako sú sivá, grafitová, či čierna, ktoré budú vyzerať božsky v kombinácii s akýmkoľvek outfitom.  

Každý z nás miluje svetre. Ich výber je obrovský a vždy si nájdeme niečo podľa nášho gusta. Obtiahnutejšie svetre, prispôsobené postave sa hodia viac ku košeli. Sú ideálne najmä do práce. Voľné nadrozmerné svetre sú skvelé na každodenné použitie, kde je prioritou pohodlie. 

Roláky sú skvelou voľbou pre tých, ktorí majú radi priliehavé oblečenie a navyše, ak im je často chladno, rolák im skvele zahreje krk. Rolák je možné zvoliť v kratšej verzii vo voľnejšom strihu, ktorý outfitu dodá štýlový a elegantný zimný vzhľad.  

Pletené svetre predstavujú kultový produkt, ktorý je populárny po celom svete. Vyzerá originálne a skvele v kombinácii s rifľami či sukňou. Takéto svetre nesú so sebou aj krásnu symboliku a viacerým z nás pripomínajú spomienky na detstvo, kedy nám presne takéto svetríky plietli naše babičky, či prababičky.  

Čo sa týka viest, počas zimných mesiacov sa klasické krátke vesty zvyknú zamieňať za dlhé a teplejšie verzie. Dĺžka takýchto viest, či kardigánov obvykle siaha po kolená alebo až po lýtka. Poskytujú nám teplo a zároveň možnosť, kombinovať ich s rôznymi outfitmi.  

ŠÁLY, ČIAPKY A RUKAVICE - NEPOSTRÁDATEĽNÉ ZIMNÉ DOPLNKY PRE ŽENY 

Hrubé, vlnené šály sú doplnky bez ktorých sa neodporúča ísť von počas tuhej zimy či mrazov, inak by sme mohli prechladnúť. Šály alebo šatky je tiež možné rôzne upravovať a štylizovať. S ich pomocou môžete krásne outfit zosvetliť alebo zvýrazniť vďaka jasnej farbe alebo zaujímavým vzorom.  

Nie každá z nás preferuje čiapky ale to je v poriadku. No pokiaľ ste ich fanúšičkou určite viete, že čiapka sa dá krásne nakombinovať aj so šálom alebo len samotná k zimnému outfitu. Výraznou čiapkou viete dokonale upútať pozornosť, najmä preto, že pekne oživí aj tej najpochmúrnejší outfit. Pokiaľ neradi nosíte čapice odporúčame zvoliť si namiesto čiapky čelenku alebo hrejivé klapky na uši, ktoré ochránia nielen Vaše uši, ale aj čelo. Vlnená alebo kašmírová čelenka je voľbou pre ženy, ktoré majú v zimnom období problémy s dutinami a nachladením.  

Napokon sa dostávame k rukaviciam. Milujeme ich najmä preto, že nám chránia ruky pred chladom a mrazom, a tým chránia aj našu pokožku pred vysúšaním a popraskaním. Obrovský výber je skvelou voľbou pre zimné štylizácie. Ak nemáte radi rukavice, pretože Vám prekážajú na končekoch prstov, existujú rôzne varianty, ako aj také, pri ktorých sú končeky prstov odhalené.  

DÁMSKA ZIMNÁ OBUV – NEPREHLIADNUTEĽNÝ DOPLNOK ZIMNÉHO OUTFITU 

Vysoké čižmy či mušketierky sú dokonalá obuv, nakoľko sú štýlové, pohodlné, udržia naše nohy v teple, či už máme oblečené šaty, sukňu alebo nohavice. Čierne kožené čižmy sú najuniverzálnejším riešením pre akékoľvek outfity. Ak predsa hľadáte niečo pre oživenie, odporúčame zvoliť si módne farby, ako sú hnedá, camelová, višňová, či karamelová. Sú to upokojujúce farby, ktoré by Vám napríklad v lete mohli prísť ako nudné, no v zime kedy je všetko tmavé a pochmúrne, tak práve tieto farby dodajú iskru Vášmu vzhľadu. Viete ich krásne doladiť k rifliam, šatám alebo k akémukoľvek odevu.  

Vysoké čižmy po stehná, ktoré sú vyrobené z tenších a lesklých materiálov, preferujú najmä dámy, ktoré rady nosia krátke sukne alebo šaty. Je to vďaka tomu, že takáto obuv vyzerá v tejto kombinácii, dokonale, módne ale aj sexy. Navyše, Vám poskytne teplo aj pri takýchto outfitoch, kde sú Vaše nohy odhalené. Je to veľmi vyhľadávaná kombinácia. 

Zimné dámske štylizácie sú spojením pohodlia a štýlu, kde kombinácia hrubých a masívnych materiálov, často v niekoľkých vrstvách, na nás vyzerá jednoducho dobre a elegantne. Vďaka takémuto oblečeniu sa môžeme cítiť teplo a komfortne aj počas tých najtuhších mrazov.  

Pozrite si aj tieto kategórie: dámske zimné bundy, dámske čižmy, dámske trapery, dámske členkové čižmy, dámske mušketierky, dámske svetre a kardigány, dámska obuv, dámske čiapky