🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ZATEPLENÉ TENISKY, AKO VÝKRIK MÓDY JESEŇ-ZIMA 2020

DRUHY ZATEPLENIA V ŠPORTOVEJ OBUVI NA SEZÓNU JESEŇ - ZIMA 2020 

Tento typ zateplenia bude ideálny na chladnejšie dni. Samotné zateplenie alebo kožušinu je možné nájsť vo vnútri obuvi, ktorá Vám poskytne maximálny komfort a teplo. Zateplené tenisky nad členok sú modelom, ktorý tu už bol, a ktorý sa neustále vracia vrchol módnych trendov. Tento typ obuvi výzorov veľmi pripomína Jordany, a to je ich veľkou výhodou, pretože vyzerajú nielen moderne, štýlovo, ale sú aj pohodlné a vhodné na nosenie v zime. Ich veľkým benefitom je taktiež fakt, že stále vyzerajú ako športová obuv a nie ako veľké, mohutné zimne topánky. Vďaka týmto vlastnostiam si získavajú srdcia miliónov fanúšikov. Vďaka týmto faktom sa táto obuv stala módnym hitom tejto zimnej sezóny. Materiál zateplenia v týchto modeloch môže byť rôzny, od syntetického až po pravú ovčiu vlnu.  

Zateplené tenisky, ktoré sú aktuálne na vrchole módnych trendov, sú dotiahnuté do posledného detailu. Okrem spomínanej kožušiny zvnútra, sú rovnako dobre vyrobené aj zvonka. Totiž sú vyrobené z materiálov odolných voči teplotným zmenám, mrazu a snehu. Dostupné modely sú vyrobené buď z ekologickej alebo pravej kože. Tie z ekologickej kože sú cenovo dostupnejšie a preto aj viac predávané. Sú vyrobené z vodeodolného materiálu, zväčša v matnom alebo lesklom prevedení. Impregnovaná koža bude tiež do istej miery odolná proti dažďu a snehu. Čo s malými otvormi po stranách, ktoré sú typické pre tenisky? V športovej edícii zateplených tenisiek pre sezónu jeseň-zima 2020 samozrejme taký dôležitý prvok nemohol chýbať! Ako sme už spomenuli, vnútro topánok má špecifickú pevnú izoláciu, takže otvory sú zo všetkých strán pokryté kožušinou alebo plsťou, pričom obidve pomôžu udržiavať primeranú teplú teplotu. 

STYLING ŠPORTOVEJ OBUVI S KOŽUŠINOU 

Módne domy rôznych značiek, od rôznych módnych návrhárov neprinášajú len jednotvárne štylizácie, nakoľko ako sa hovorí, koľko ľudí, toľko chutí.  A preto sa aj módny návrhári musia prispôsobiť faktu, že ľudia potrebujú rôznorodý výber oblečenia, aby si mohli pre seba vybrať to pravé. Niektorí módny návrhári uvádzajú modely zateplených tenisiek v kombinácii s pánskymi športovými nohavicami, ktorými sú joggery, pričom k tomu doladia rifľové, flanelové alebo nadrozmerné mikiny, či bundy, zväčša s nejakým logom alebo nápisom. Druhá skupina návrhárov sa zameriava na kombináciu zateplenej športovej obuvi tak, aby pôsobila ležérne. Väčšinou v týchto outfitoch môžete vidieť kombináciu elegantnejších košieľ a búnd s klasickými rifľami, rovnako ako aj plátennými nohavicami v tmavých farbách. Takže výber záleží len na Vás a Vašich preferenciách. 

Pozrite si taktiež tieto kategórie: dámske tenisky, pánske tenisky, pánska zimná obuv, dámska zimná obuv