🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PÁNSKE ZIMNÉ OBLEČENIE

Oba vyššie spomínané modely pánskeho zimného oblečenia môžu byť upravené, či doladené mnohými spôsobmi a variantami. Hlavnými sú samozrejme vlnené alebo kašmírové doplnky, ako sú šály: jednofarebné, pruhované, kárované alebo vzor spojený so zimou, napríklad snehové vločky. Takýmto spôsobom viete krásne doladiť celý zimný outfit. Pokiaľ nosíte bundy alebo trenčkoty, nezabúdajme na zladené čiapky a rukavice. Nie každý nosí čiapky, ale ak patríte do tejto skupiny, skúste ju zladiť so šálom. Rukavice sú tiež individuálnou záležitosťou. Vieme však, že páni majú radi kožené rukavice. Vyzerajú veľmi klasicky a elegantne s akýmkoľvek typom vrchného oblečenia. 

Odporúčané kategórie: pánske zimné bundy, pánska zimná obuv, pánske turistické topánky, pánske svetre

ČAS NA TEPLÉ SVETRE 

Čo sa týka zimných elegantných outfitov, obyčajne svetre sa zvyknú nosiť v kombinácii s elegantnou košeľou. Môžu byť tenké alebo hrubšie. Všetko závisí len od Vašich preferencií.  

Ak je v kancelárii chladnejšie, oblečte si hrubší sveter! Vyčnievajúci golier umožní, aby celý pánsky zimný styling vyzeral bezchybne! Pánske svetre, ktoré sa obliekajú cez hlavu a sú skôr na ležérnejšie príležitosti, dokonale doladia rôzne vzory či aplikácie. Takýto pestrý sveter, dokáže zohrať hlavnú rolu celého outfitu.  

Zimné obdobie je čas ako stvorený na hrubé pletené svetre, ktoré jestvujú v rôznych prevedeniach. Dokonca sa líšia aj vzormi v pletení. Svetre na gombíky sa skvele hodia k elegantným alebo ležérnym košeliam, rovnako ako ku košeliam s dlhým rukávom. Obidve spomínané verzie sú vhodné, všetko záleží len od Vašich preferencii. Hrubé vesty s výrazným tkaním, sú vhodné alternatívy do ležérneho outfitu na piatok v práci, či víkendové posedenie s priateľmi. Pri oblečení na obchodné stretnutia alebo rokovania, odporúčame svetríky s jemným vzorom vo farbe bielej, modrej alebo šedej košele. Ako vidíte, existuje veľa možností kombinácií a každá je vhodná. V zimnom oblečení sa Vám môže stať , že Vám môže byť z počiatku veľmi teplo, no neskôr, vonku, Vám môže byť dosť chladno. Preto si treba vyberať oblečenie tak aby Vám regulovalo, teplo, poprípade vy sami, tak že si zhodíte jednu vrstvu oblečenia dole.  

MIKINY S KAPUCŇOU SÚ ĎALŠOU MOŽNOSŤOU PRE PÁNSKY ZIMNÝ STYLING 

Pri ich kombinácii s džínsami, týmto získate dokonalý ležérny a pohodlný outfit. Nezabúdajte aj na to, že mikiny, ktoré sú navrhnuté na zimné obdobie, majú zväčša mierne vnútorne zateplenie, ktoré Vás dokáže zahriať, aj keď sa mikina zdá byť navonok tenká. Pre pánov na zimné obdobie, by sme odporučili mikiny s kapucňou, ktoré sa obliekajú cez hlavu, ktoré sú viac priliehavé na telo, aby ste sa cítili pohodlne, aj keď si navrch oblečiete bundu.   

Pozri tiež: pánske vianočné svetre 

K týmto pohodlným mikinám alebo svetrom, odporúčame zvoliť si mohutné šnurovacie topánky, voľne viazané po členok. Táto kombinácia vytvorí dokonalý mužský zimný outfit. Ak potrebujete elegantnejší vzhľad, stačí ak si šnúrky zviažete na tesno, aby topánka priliehala k nohe a máte dokonalý elegantný outfit.  

Trapery a Timberlandy môžete doladiť mikinou, svetrom alebo košeľou, najlepšie karovanou. Môžete ich zvoliť v neutrálnej čiernej farbe alebo zvoliť sviežosť teplej hnedej alebo tmavomodrej. 

Ste prípravní na zimnú sezónu a máte všetky potrebné kúsky oblečenia, aby ste sa držali v teple a vyzerali módne? Skontrolujte si šatník a pozrite sa, či v ňom nie je miesto ešte na nejaký mimoriadny a štýlový kúsok, ktorý patrí medzi trendy tejto sezóny.