🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

DÁMSKE ESPADRILKY - UNIVERZÁLNA A NADČASOVÁ DÁMSKA OBUV NA JAR

DÁMSKE ESPADRILKY - UNIVERZÁLNA A NADČASOVÁ DÁMSKA OBUV NA JAR 

Espadrilky sú dámske topánky, ktoré sú ako stvorené na jarné obdobie a sú tiež veľmi univerzálne, pretože sa vyznačujú poloformálnym štýlom. Môžu byť použité na mnoho štýlov a budú určite dobrým základným prvkom v našom šatníku. Espadrilky sa môžu nosiť s nohavicami, šortkami, sukňami a šatami. To je ich najväčšia výhoda. Espadrilky sú často zamieňané s mokasínami. Aj keď sa im trochu podobajú, majú niektoré odlišné a charakteristické črty, ako napríklad: menej vybudovanú predná časť, charakteristické bočné rezy, nízky a štvorcový podpätok. Espadrilky sú k dispozícii aj v odvážnejšej verzii. Túto sezónu sú v móde aj espadrilky na masívnej podrážke. Espadrilky pochádzajú z anglickej aristokracie, kde ich spočiatku nosili muži a zdobené boli erbom. Espadrilky v klasickej podobe sú teda elegantnou, ale aj neformálnou obuvou. Ďalšou výhodou espadriliek je pohodlie pri ich nosení. Naše chodidlá a nohy nebudú z espadriliek unavené. 

AKÉ ESPADRILKY SÚ V MÓDE V AKTUÁLNEJ SEZÓNE JAR / LETO? 

V súčasnej sezóne jar / leto sú espadrilky mimoriadne módne - o tom niet pochýb. Mnoho celebrít a vplyvných osôb na sociálnych sieťach predstavuje svoje módne outfity - práve s espadrilkami. Najmódnejšie sú klasické čierne espadrilky (kožené, lakované, semišové), ktoré sa dajú kombinovať doslova s čímkoľvek, ale tiež sa vyskytujú semišové espadrilky v rôznych menej zjavných farbách, napríklad tmavomodrá, zelená, ružová alebo karamelová. V tejto sezóne sú veľmi módne aj béžové a nude espadrilky. Espadrilky sa dajú kombinovať mnohými spôsobmi. Krásne zdôraznia opálené, ženské nohy. 

DÁMSKE ESPADRILKY - NÁVRHY STYLINGU 

Dámske espadrilky - ako sme už spomenuli - sa dajú kombinovať tak k elegantnému a formálnejšiemu oblečeniu, ako aj k ležérnym outfitom. Espadrilky sú vynikajúcim riešením pre ženy, ktoré každý deň potrebujú obchodný a kancelársky dresscode. Espadrilky preto môžeme kombinovať s  dámskymi oblekmi, sukňami, klasickými malými čiernymi šatami, atď. Espadrilky sú tiež vynikajúcim riešením k rifľovým nohaviciam ľubovoľného strihu. Dajú sa výborne kombinovať napríklad s nadrozmernou bundou, voľnou košeľou , klasickým tričkom. Ďalšou možnosťou sú tiež espadrilky k rifľovým alebo látkovým šortkám. Môžete tiež odvážnejšie pristupovať k stylingu a kombinovať espadrilky s dámskymi joggermi. V tejto sezóne je strih zúžených nohavíc mimoriadne módny. Nebojme sa ani kombinácie espadriliek so šatami. Kvetinové, ľahké a vzdušné šaty sú dobrou voľbou. Espadrilky dokonale zapadajú do momentálne módneho boho štýlu. Ak to zhrnieme, espadrilky sú dámska obuv, ktorá by mala byť popri klasických vysokých podpätkoch, must have kúskom v dámskom šatníku. Espadrilky ponúkajú veľa možností, čo je ich najväčšou výhodou. Sú vhodné pre ženy všetkých vekových skupín. Sú ženské, elegantné a prehnane pohodlné. 

Naša ponuka dámskych espadriliek - dámske espadrilky. 

Ktoré topánky zvoliť k tmavomodrým šatám? 

Aké svadobné topánky by ste si mali zvoliť? 

Čižmy na jar 2021