🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKÉ ŠATY ZVOLIŤ NA KRST? ŽENSKÉ, ELEGANTNÉ A JEMNÉ

ŠATY VHODNÉ NA KRST - ŽENSKÉ, ELEGANTNÉ A JEMNÉ. KTORÉ BUDÚ TIE SPRÁVNE?

Šaty na krst by mali byť elegantné, jemné, ale tiež veľmi slávnostné. Krst je zvláštny okamih, ktorý by sa mal sláviť, a to aj správnym výberom oblečenia. Slávnostné šaty sú dobrou voľbou, mali by sme sa však zamerať na minimalizmus v ich strihu, potlači a doplnkoch. Krst je pre dieťa dôležitým okamihom a cieľom nášho odevu je zdôrazniť dôstojnosť a čistotu tohto okamihu. K šatám môžeme zvoliť elegantné sako alebo klasický dámsky trenčkot. Nesmieme zabudnúť na vhodnú obuv, nech už sú to dámske čižmy na vysokom podpätku, topánky na platforme alebo klasické dámske mokasíny alebo lodičky.

 

Šaty na krst tejto sezóny môžu byť vo veľmi módnych béžových a „nude“ farbách alebo v sivobielej farbe. Tieto odtiene sú veľmi neutrálne a budú sa dokonale zhodovať s charakterom obradu. Sú elegantné a slávnostné. Ak sa však cítime oveľa lepšie v intenzívnejších farbách, vždy odporúčame módnu sýtu námornícku modrú, krásnu hráškovo zelenú a odtiene fialovej a ružovej. Sú to tiež veľmi módne farby aktuálnej sezóny. Dobrý nápad budú aj šaty na krst v jemných pastelových odtieňoch.

 

Pokiaľ ide o strih šiat na krst, je strih tradičných puzdrových šiat veľmi výhodný. Je to nadčasový dizajn a sám o sebe veľmi elegantný. Dĺžka po kolená, jemný výstrih. K týmto šatám si môžete zvoliť nadrozmernú, dlhšiu dvojradovú bundu. Tento typ strihu sa ženám s hruškovou siluetou jednoznačne hodí. Horná časť šiat je pevná, pás je krásne zdôraznený a sukňa je širšia – to všetko zaručuje pohodlie pri nosení. V aktuálnej sezóne si môžeme zvoliť aj šaty s nariaseným lemom. Plisované šaty sú v dnešnej dobe veľmi módne, úzke aj širšie. Skladané šaty vyzerajú najlepšie, keď sú kúsok nad kolená, alebo ako maxi šaty po členky. Plisované šaty sú veľmi pekné a zaujímavé, nádherne zdôrazňujú poprsie a dekolt. Plusom je opasok zvýrazňujúci pás. Ak chceme, aby šaty boli ozdobnejšie, vyberme si šaty zdobené čipkou alebo jemnou výšivkou. Môžeme zvoliť aj šaty s nafúknutými puff rukávmi, ktoré sú túto sezónu mimoriadne módne. Šaty môžu byť tiež veľmi elegantné v obchodnejšom štýle. Vtedy si vyberieme šaty oblekového strihu, ktoré trochu pripomínajú predĺženú bundu, zvyčajne sa zapínajú na gombíky v dvoch radoch. Je to tiež skvelý nápad na šaty na krst. Ak to zhrnieme, ponuka je veľmi bohatá. Doplnky sú rovnako dôležité ako samotné šaty. Reč je o dámskych topánkach, ale aj šperkoch a povinnej kabelke.