🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

DÁMSKE SNEHULE DO CHLADNÉHO POČASIA

NA HORY AJ DO MESTA

Snehule sú skvelým praktickým kúskom, ktorý využijete ako na horách, tak aj počas bežných dní v meste. Sú teplé a pohodlné. Nohy skvelo ochraňujú a mnohé vyzerajú veľmi štýlovo. Dajú sa tak zladiť s takmer všetkým.

Na bežné nosenie vám odporúčame siahnuť po dámskych snehuliach s kožušinkou. Sú zaujímavé a doplnia celý outfit. Okrem kožušinky majú často iné doplnky vo forme šnúrok či dokonca brmbolcov.

Na sánkovanie, lyžovanie alebo jednoducho na hory, si vystačíte aj s jednoduchším prevedením. Fantázii sa však medze nekladú. Ak chcete vyzerať štýlovo aj v tomto prípade, pokojne si vyberte trendy kúsok.

HRUBŠIA VRÚBKOVANÁ PODRÁŽKA

Dôležitou súčasťou snehúl je podrážka, ktorá sa stará o vaše pohodlie. Spravidla je vrúbkovaná, aby zamedzila pošmyknutiu na zľadovatelej ploche. Taktiež býva hrubšia, aby poskytla komfort a dostatočné teplo.

Hrúbka podrážky by však nemala byť zas príliš veľká. V obuvi by sa vám mohlo zle chodiť. Preto si vyberajte zlatú strednú cestu.

Mnohé podrážky sú veľmi pekne do snehúl zakomponované. Niektoré sú v rovnakej farbe ako celá topánka. Vďaka tomu podrážku na prvý pohľad ani nevidno. Snehule sú jeden veľký celok.

Na druhej strane, niektoré modely majú výraznú podrážku, ktorá je odlišnej farby. Často ide o kontrast napríklad bielej a čiernej alebo čiernej a ružovej. Na väčšine topánok vyzerá dobre.

NIŽŠIE ALEBO VYŠŠIE?

Kým v minulosti boli snehule skôr v jednom prevedení, dnes si môžete vyberať z desiatok. Zaujímavé farebné variácie však nie sú všetko. Na výber máte tiež z nižších a vyšších modelov. Niektoré končia rovno pri členkoch, iné sú vyššie a končia na lýtkach.

Vyššie dámske snehule sú praktické najmä na hory alebo do zasnežených oblastí. Sú športovejšieho charakteru. Vhodné sú skôr k nohaviciam alebo otepľovačkám.

Naopak, na bežné dni alebo suchú zimu si pokojne vyberte nižšie snehule. Tie sa dajú skvelo kombinovať s nohavicami, sukňou či šatami.

V AKEJ FARBE?

Pri výbere farby máte na výber mnohé odtiene. Čierna a biela sú základom, no nebojte sa ani jasnejších a žiarivejších farieb. Červená či ružová skvelo doplnia celý tmavý zimný outfit. Dokonca, v našej ponuke nájdete strieborné či dokonca leopardie snehule.

Vzory a výrazné farby sú zaujímavé. Dávajte si však pri kombinovaní pozor. K výrazným topánkam by ste si mali obliecť niečo jednofarebné.

Okrem farby je dôležité sledovať aj celkové prevedenie. Tento rok je v obľube lesklý trend. Ak ste ho ešte neskúšali, snehule sú skvelým začiatkom. Luxusne a elegantne vyzerá najmä lesklá čierna a biela. Za vyskúšanie rozhodne stojí aj spomínaná strieborná či dokonca červená.

MYSLITE NAJMÄ NA KOMFORT

Pri nakupovaní sa stretnete s drahými a lacnými dámskymi snehulami. Namiesto ceny však myslite najmä na svoje pohodlie. Snehule sú síce masívne, no nemali by byť príliš ťažké. Taktiež by vás nemali tlačiť alebo odierať.

Správne snehule dobre sedia, pri nosení sa nevyzúvajú, majú štýlový dizajn a poskytujú ten najvyšší komfort.

ZHRNUTIE

Dámske snehule sú skvelým kúskom, ktorý by vám nemal chýbať. Dá sa skombinovať do každého outfitu a je vhodný do mesta aj na hory. Nohy drží v teple a poskytuje im pohodlie. Vyberte si z našej širokej ponuky. Rozhodne tam objavíte model, ktorý si zamilujete.