🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ŠTÝLOVÉ DÁMSKE ČIAPKY NA ZIMU

JEDNODUCHOSŤ SA NOSÍ

Dámske čiapky sú v dnešnej dobe jednoduché a minimalistické. Celý outfit vedia pekne doplniť. Nehovoriac o tom, že chránia hlavu pred zimou či mokrým snehom. Vyberať si môžete z desiatok prevedení, ktoré sa od seba odlišujú najmä farbami a strihom.

Najobľúbenejšie sú dámske bavlnené čiapky, ktoré sú stávkou na istotu. Okrem toho, že sú veľmi príjemné, poskytujú aj teplo. Na zimu sú ako stvorené. Bavlna však nie je jediným materiálom. Stretnete sa aj s inými. Mnohé čapice sú však vyrobené z kombinácie viacerých materiálov.

DOPLNKY, KTORÉ JU ZVÝRAZNIA

Ako sme spomenuli, jednoduché modely sú najobľúbenejšie. Existuje však aj zopár takých, ktoré majú doplnky vo forme jedného alebo dvoch brmbolcov. Tie vyzerajú hravo. Čapicu pekne dopĺňajú. Často sú v tej istej alebo podobnej farbe.

Doplnkom môže byť aj zaujímavá nášivka. Mnohé čapice ju majú vpredu. Spravidla je v inej farbe, aby vynikla. Môže byť prázdna alebo mať nejaký nápis.

Dokonca, niektoré modely majú aj našité kamienky. Čapice vyzerajú elegantne až luxusne. Sú výrazným prvkom, ktorý pritiahne pozornosť. Skombinovať ho môžete napríklad s náušnicami alebo iným šperkom, ktorý nosíte.

UNIVERZÁLNE FARBY SA NOSIA NAJLEPŠIE

Ak chcete na zimu jednu čiapku, ktorú budete nosiť ku všetkému, je dôležité vybrať si univerzálne prevedenie. Najlepšia je čierna, sivá alebo biela. Pri bielej si musíte dávať pozor. Ľahko sa ušpiní a ťažko sa čistí.

V prípade výraznejších farieb ako ružová, žltá alebo modrá, je dobré siahnuť po niekoľkých čapiciach. Tie následne kombinujte podľa toho, čo máte oblečené.

Celkové prevedenie dámskych čapíc na zimu je doplnené o rôzne vzory alebo vyšité nápisy. Vzory sú jednoduché. Často ide o vločku alebo soba. Prípadne o pásiky alebo geometrické útvary. Nápisy môžu byť rôzne. Od názvu značky až po jedno alebo dve slová.

VÄČŠIA ALEBO MENŠIA

Zimné dámske čiapky majú rôzne veľkosti. Menšie typy sú vhodné pre ženy, ktoré nechcú príliš masívne čapice. Ak hľadáte niečo, čo vám poskytne dostatok tepla a skombinujete to ku každému outfitu, určite siahnite skôr po menších rozmeroch.

Pre ženy, ktoré túžia čiapkou zaujať, sú tu väčšie a masívnejšie typy. Ich výhodou je najmä to, že si ich môžete stiahnuť až pod uši.

ŠPORTOVÁ ELEGANCIA

Čiapky sa dajú považovať za tak trochu športový kúsok. Netreba sa ich však báť. Dajú sa skombinovať do akéhokoľvek outfitu. Dôležité je, aby ste vybrali správnu farbu alebo farebnú kombináciu. Ide to pomerne jednoducho.

Farba čapice môže byť rovnaká ako farba vašich doplnkov, čiže kabelky alebo šálu. Prípadne kombinujte tón v tóne. Čapica by mala byť podobnej farby ako celok. Sivá sa hodí k čiernej alebo bielej. Ružová si nájde miesto v outfite s béžovou, karamelovou alebo telovou.

Plus, veľkou výhodou je to, že dobre skombinovaná čapica sa hodí nielen k nohaviciam, ale aj sukni alebo šatám. Pokojne si ju tak zoberte do práce či školy.

ZHRNUTIE

Medzi praktické zimné doplnky sa okrem šálov radia aj čapice. Tie by vám v šatníku alebo v skrinke nemali rozhodne chýbať. Majú množstvo výhod, ku ktorým sa radí napríklad vysoký komfort, príjemné teplo a štýlový vzhľad. Vyberte si jednu z našej ponuky a uvidíte, že ju z hlavy dolu len tak nedáte.