🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

TRENDY DÁMSKE TRAPERY, KTORÉ ZAHREJÚ AJ OCHRÁNIA VOČI DAŽĎU

NAJLEPŠIE SÚ NA JAR A JESEŇ

Štýlové prechodné topánky sa hľadajú len ťažko. Keď nakupujete obuv do dažďa, spravidla sa stretnete len s nezaujímavými gumákmi. Tie sa nehodia napríklad k formálnym outfitom či k sukniam.

Jar a jeseň sú však často premenlivé a upršané. Je potrebné pripraviť sa na ne správne a hlavne v predstihu. Namiesto toho, aby ste zhľadávali obuv tesne po skončení zimy alebo leta, by ste si mali ponuku prezerať pravidelne. Možno sa vám podarí objaviť zaujímavú akciu a pri nákupe ušetríte.

Trapery dámske vyzerajú štýlovo a moderne. Veľmi jednoducho ich skombinujete napríklad k sukni alebo šatám. Problém však nebudú robiť ani rifle či nohavice formálnejšieho strihu.

DESIATKY FAREBNÝCH MOŽNOSTÍ

Keď sa pozriete na svoju zbierku topánok, aká farba v nich prevláda? V mnohých prípadoch to bude klasika vo forme čiernej. Tmavá farba je obľúbená, jednoducho sa kombinuje a vyzerá na každom dobre.

Na jar či jeseň, keď budete trapery nosiť, však môžete aj trochu zaexperimentovať. Čiernu nechajte za sebou v zimnom období. Obujte si farby ako napríklad hnedú, ružovú, bielu alebo sivú.

Pre tie z vás, ktoré čiernej holdujú a nechcú sa jej vzdať, sú tu zaujímavé kombinácie ako napríklad čierne trapery s výraznou žltou alebo bielou. Extravagantné detaily sú hravé. Zaujmite hneď na prvý pohľad.

KLASICKÝ VZHĽAD DOPLNENÝ O DETAILY

Trapery patria do jednej kategórie s topánkami, ktorých názov je workery. Netreba sa však báť. Ani jeden z týchto typov topánok nie je nudný a má veľmi ďaleko od nevýrazných pracovných topánok.

Štýlové trapery sú doplnené o rôzne detaily ako napríklad perly, dierky, farebné šnúrky, vybíjané časti alebo dokonca o kožušinku. Modely s kožušinkou sú zateplené. Pokojne ich noste aj počas zimy. Nohy udržia v teple a ochránia vás pred mrazom.

NA OPÄTKY ZABUDNITE

Základom traperov je poskytnúť vám čo najväčšie pohodlie. Práve preto nečakajte, že v tejto kategórii nájdete modely na opätku. Niektoré topánky môžu mať hrubšiu podrážku. Tá je však stále pomerne pohodlná a dobre sa na nej chodí.

Mnohé trapery sú hneď na prvý pohľad mohutné. Zväčša ide len o dizajn a topánky sú v skutočnosti ľahké. Nesťažujú chôdzu. V meste v nich môžete pokojne pobehnúť na autobus alebo na zelenú na prechode.

Plus, veľkou výhodou je najmä to, že trapery sa dajú jednoducho zapínať. Väčšina má na boku zips. Namiesto toho, aby ste celú topánku šnúrovali, ju stačí obuť a v rýchlosti sekundy zapnúť.

VYŠŠIE ALEBO NIŽŠIE?

Trapery majú dve základné prevedenia. V našej ponuke môžete nájsť ako nižšie, členkové typy, tak aj vyššie typy, ktoré končia v polovici lýtok. Výber je čisto na vás. Prechodné obdobie býva často teplejšie, a preto sú nízke trapery praktickejšie.

K mnohým outfitom sa vám budú hodiť práve vysoké modely. Tie skombinujete veľmi dobre so šatami alebo sukňou. Dávajte si však pozor na príliš masívny vzhľad. Ten sa nemusí vždy k jemnej sukni hodiť.

ZHRNUTIE

Trapery sú veľmi obľúbeným typom topánok vhodným najmä na prechodné obdobie. Ochránia vás pred dažďom a poskytnú štýlový vzhľad. Hodia sa skôr k neformálnym outfitom, no obuť si ich môžete aj k sukni alebo šatám. Vyberte si svoj model ešte dnes.