🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

DÁMSKE VIANOČNÉ MIKINY: ŠTÝLOVÝ KÚSOK NA KAŽDÚ ZIMU

PRAKTICKÁ SÚČASŤ ŠATNÍKA

Mikiny sú odevom, ktorý má doma snáď každý. Ich výhodou je najmä to, že sú príjemné na nosenie a poskytujú vysoký komfort. Okrem toho majú aj široké množstvo využitia. Nosiť ich môžete doma, na šport či dokonca aj do mesta. Jednoduché kúsky sa dajú kombinovať so všetkým.

Štýlové dámske mikiny vo vianočnom prevedení sú ako stvorené na toto chladné ročné obdobie. Spravidla súhrubšie a zateplené, aby vás ochránili pred nepríjemnými nízkymi teplotami.

Ak teda premýšľate, čím by ste mali doplniť svoj šatník, na mikiny rozhodne nezabúdajte. Dokážu vás zachrániť v mnohých situáciách. Nehovoriac o tom, že človek v nich aj dobre vyzerá. Športový outfit môžete doplniť teniskami, čižmami či poločižmami.

SO ZAPÍNANÍM AJ BEZ

Mikiny majú viacero prevedení. Vyberať si však môžete z dvoch hlavných typov. Tým prvým sú mikiny so zipsom. Sú praktické a vedia nahradiť napríklad bundu či ľahký kabát. Majú kapucňu, ktorá sa často hodí. Ochráni vás pred snehom alebo dažďom. Taktiež poskytne teplo.

Dámske mikiny bez zipsu sú však taktiež veľmi obľúbené. Mnohé majú veľmi pekný dizajn, ktorý nie je nijakým spôsobom predelený. Mikiny môžete nájsť ako s kapucňou, tak aj bez nej. Často majú jeden veľký vačok uprostred.

Väčšina vianočných mikín je bez zipsov. Dizajn je tak v celku a na človeku vynikne. Mikiny sú vyrobené z príjemných materiálov na to, aby sa vám dobre nosili. Pokojne si ich zoberte aj k štedrovečernému stolu.

RÔZNE STRIHY AJ DĹŽKY

Dámske mikiny nie sú len v jednej dĺžke. Nájdete ich v niekoľkých prevedeniach. Okrem skrátených modelov, ktoré sa nazývajú aj “cropped”, si môžete prísť na svoje pri dlhých dámskych mikinách. Tie končia v polovici alebo pod zadkom. Sú pohodlné a doma ich môžete nosiť aj ako náhradu krátkych šiat.

Dlhé prevedenia sú skvelé najmä počas tuhej zimy. Ochránia vám chrbát a zabránia tomu, aby ste prechladli. Nijakým spôsobom sa nevyťahujú a držia. Skvelo sa kombinujú s užšími rifľami, pretože sú väčšie a širšie.

 

 

 

ZELENÁ A ČERVENÁ SÚ CHARAKTERISTICKOU KOMBINÁCIOU

Vianočné oblečenie nájdete spravidla v kombinácií dvoch farieb, červenej a zelenej. Ak teda hľadáte vianočnú mikinu, je dobré siahnuť po týchto odtieňoch. Nie sú však jediné. Veľmi dobre vyzerá aj tmavomodrá alebo biela.

Okrem farieb je dôležitá aj potlač. Vyberať si môžete z mnohých vianočných dizajnov, ako napríklad vločiek, sobov, snehuliakov či dokonca tučniakov. Nechýba ani Santa Claus. Ak ste milovníkom skôr minimalistických vecí, siahnite po nórskom vzore.

 

ZLAĎTE SA S PARTNEROM PRI STROMČEKU

Vianočné mikiny môžete ladiť aj s partnerom alebo ostatnými členmi rodiny. Niet nad lepší vianočný outfit, ako štýlový top so Santa Clausom alebo vianočným stromčekom. Pekný dizajn však nie je všetko. Mikiny sú aj príjemné, takže sa v nich budete dobre cítiť. Zabudnite na tlačenie alebo škriabanie. Doprajte si vysoký komfort.