🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

OBĽÚBENÉ VIANOČNÉ SVETRE: ZLAĎTE CELÚ RODINU

TEPLÝ SVETER NA ZIMU

S letom sa do šatníka odkladajú všetky šaty, krátke tričká či sukne. Namiesto nich z neho vyťahujeme dlhé nohavice, teplé mikiny a hrubé svetre. A práve svetre sú kúskom, ktorý by vám doma nemal chýbať. Vie pekne zahriať a vyzerá elegantne. Hodí sa nielen k nohaviciam, ale taktiež k sukniam.

Ak však máte dostatok klasických svetrov, siahnuť by ste mali po tých s vianočnými vzormi. Dámske vianočné svetre sú veľmi obľúbené. Nosiť ich môžete počas celej zimy a to nielen doma, ale aj v práci či v škole. Pokojne si ich oblečte pri nakupovaní darčekov alebo potravín.

Rovnako ako klasické, aj vianočné svetre nájdete vo viacerých prevedeniach. Niektoré sú hrubšie, iné tenšie. Vyberajte si podľa toho, s čím ich chcete nosiť alebo čo na ne chcete dať.

Tenšie svetre sa hodia k sukni. Kombinujú sa s ňou jednoduchšie. Dajú sa do nej aj zapraviť. Hrubšie svetre si oblečte napríklad k nohaviciam. Dávajte si však pri nich pozor, pod kabát alebo bundu sa obliekajú ťažko. Niekedy sú príliš hrubé.

 

VHODNÉ PRE CELÚ RODINU

Na zladenie outfitov neexistuje lepšie obdobie v roku ako Vianoce. Sviatky trávi väčšina doma, spolu s ostatnými členmi rodiny. Nehovoriac o širokej ponuke vianočných motívov. Svetre nemusíte mať všetci rovnaké. Zladiť sa môžete aj vtedy, ak bude mať každý inú potlač alebo vyšívanie.

Vianočné motívy majú výhodu v tom, že spolu skvelo ladia. Všetky využívajú charakteristické farby ako zelená, červená alebo tmavomodrá. Netreba sa však báť ani bielej, bledomodrej či žltej.

Ak však chcete vyzerať všetci na vlas rovnako, vyberte si rovnaké motívy a strihy. Je viac ako pravdepodobné, že ich nájdete ako v ženskom, tak aj v mužskom a detskom prevedení. Pri štedrovečernom stole budete vyzerať ako jeden.

Poprípade, ak trávite sviatky len vo dvojici, kúpte si vianočné svetre pre páry. Tie sa často predávajú spolu. Môžete tak potešiť partnera alebo partnerku.

DLHÉ AJ KRÁTKE

Dámy majú výhodu v tom, že si môžu vyberať z viacerých dĺžok svetrov. Niektoré sú kratšej alebo klasickej dĺžky, iné sú dlhšie. A práve dlhé dámske svetre sú dnes veľmi obľúbené. Na prvý pohľad vyzerajú ako šaty. Doma si k nim nemusíte dať ani žiadne nohavice alebo pančušky.

Ak si zoberiete dlhý sveter niekam do spoločnosti, je dobré skombinovať ho napríklad s užšími riflami. Hrubšie pančušky však vyzerajú tiež skvelo. Vďaka dlhším svetrom sa nemusíte báť odhalenej spodnej časti chrbta. Vyhnete sa tak prechladnutiu.

Vianočné svetre v bežnej dĺžke sú klasikou. Oblečte si k nim však jednoduchšie kúsky. Samé o sebe sú výrazné. Často kombinujú niekoľko farieb. Preto sa k nim hodí najviac čierna alebo biela.

PRE PÁNOV AJ DÁMY

Vianočné svetre si môže obliecť ktokoľvek. Je jedno, či ste milovníkmi tohto sviatku alebo sa vám len páči vianočná potlač. Výber je široký. Na svoje si príde každý. Pánske vianočné svetre sú charakteristické tmavšími farbami a jednoduchším dizajnom. Dámske nájdete aj v dlhšom prevedení.

ZHRNUTIE

Vianočné svetre sú pre mnohých klasikou, ktorú si obliekajú každý rok. Vytvorte si túto tradíciu spolu s partnerom alebo rodinou aj vy. Kúpte si štýlový kúsok, ktorý sa vám bude dobre nosiť. Uvidíte, že iný outfit si k štedrovečernému stolu už neoblečiete.