Všetky objednávky prijaté od 27.6.2024 budú odosielané 31.7.2024
🕒 z dôvodu sťahovania skladových priestorov. Ďakujeme za pochopenie.

ŠTÝLOVÉ SVETRE A KARDIGANY PRE KAŽDÚ ŽENU

ŠIROKÁ PONUKA POČAS CELÉHO ROKA

Výhodou dámskych kardiganov a svetrov je najmä to, že sa radia medzi základné kúsky v šatníku. Sú nadčasové a je preto len malá pravdepodobnosť, že by vyšli z módy. Keď do nich zainvestujete, môžete si byť istí, že aj o niekoľko rokov budete vyzerať trendy.

Ponuka kardiganov a svetrov je široká počas celého roka. Je jedno, kedy sa rozhodnete ísť na nákup. Ak si však chcete vyberať z toho najlepšieho tovaru, nakupujte tesne pred začiatkom jesene alebo zimy.

V tomto období sa dámske svetre začínajú do obchodov dopĺňať. Všetky značky sa pripravujú na nepríjemné sychravé počasie, ktoré so sebou prináša jeseň, a mínusové teploty charakteristické pre zimu.

DÁMSKE ELEGANTNÉ SVETRE

Väčšina dámskych svetrov vyzerá elegantne a štýlovo. Dajú sa skombinovať do pracovného aj školského outfitu. Vziať si ich môžete aj na rôzne firemné stretnutia či len tak, na kávu do mesta.

Množstvo typov dokážete skombinovať aj so sukňou. Vytvoríte tak zaujímavý outfit, ktorým pritiahnete pozornosť.

Rovnako sú na tom aj dámske kardigany. Kým je vonku niekoľko stupňov nad nulou, pokojne si ich vezmite namiesto prechodného kabáta alebo bundy. Skvelo zahrejú a doplnia váš jesenný outfit.

Plus, nezabúdajte na to, že k svetrom a kardiganom sa hodí množstvo doplnkov ako napríklad dámske kabelky či čiapky.

OVERSIZED SVETRE

Oversized svetre patria medzi obľúbené kúsky posledných približne troch sezón. Ide o typ svetra, ktorý je o dve, niekedy až o tri čísla väčší. Je pohodlný a skvelo vyzerá najmä s úzkymi riflami.

Na trhu nájdete rôzne prevedenia od klasických s okrúhlym alebo V-éčkovým výstrihom, až po roláky. Dokonca, aj niektoré oversized kardigany vyzerajú skvelo. Je však potrebné vedieť, čo si k nim obliecť.

Pri tomto trende platí jedno nepísané pravidlo. Ak v ňom chcete vyzerať dobre, je potrebné vybrať do outfitu vždy len jeden oversized kúsok. K veľkému svetru si oblečte úzke rifle a naopak. K väčším a pohodlným rifliam alebo nohaviciam voľte skôr úzky sveter alebo nejaký iný top.

SVETRE AKO ŠATY

V rámci nakupovania zimného oblečenia ste sa už určite, aspoň raz stretli s dlhými dámskymi svetrami. Niektoré siahajú do polovice alebo rovno pod zadok. Iné sú dlhšie a môžete ich nosiť ako šaty.

Takýto typ svetrov je pomerne obľúbený. Má množstvo výhod ako napríklad to, že je teplý. Poskytuje taktiež komfort a dobre sa nosí. Nehovoriac o tom, že vie skvelo vytvarovať ženskú postavu.

SVETRE SO ZAUJÍMAVÝMI VZORMI

Okrem klasických, jednofarebných svetrov si môžete vyberať aj zo širokej ponuky rôznych zaujímavých vzorov a potlačí. Veľké zastúpenie majú dámske vianočné svetre, ktoré sú vtipné a výstižné. Na domáce nosenie sú ako stvorené.

Nie sú to však len Vianoce a vianočné motívy. Obľúbené sú aj nórske vzory.

ŠPORTOVÉ MIKINY

Ak nie ste milovníkom elegantných dámskych svetrov alebo kardiganov, pravdepodobne si na svoje prídete v sekcií športových mikín. Tie sa dajú nosiť na desiatky spôsobov. Najlepšie vyzerajú s klasickými riflami.

Dámske mikiny nájdete vo viacerých prevedeniach. Niektoré majú kapucne, iné sa dajú zapínať na zips. Výber je čisto na vás. Kapucňu však rozhodne počas jesenného obdobia oceníte.

ZHRNUTIE

Dámske kardigany a svetre sú základným kúskom každého jedného šatníka. Ak vám doma chýbajú alebo by ste chceli nové, vyberajte si zo širokej ponuky. Oblečte sa štýlovo a pohodlne aj počas chladných a sychravých dní.