🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

DÁMSKY SET: DOKONALÝ LETNÝ KÚSOK, KTORÝ VÁM NESMIE CHÝBAŤ

DESIATKY MOŽNOSTÍ PRE KAŽDÚ ŽENU

Dámska súprava je jedným z najpohodlnejších kúskov, ktoré sa dajú nosiť ako doma, tak aj v meste. Vyzerá štýlovo a nikde neťahá ani netlačí. Pri nakupovaní si vyberáte z desiatok rôznych možností. Siahnuť môžete posúprave s dlhými nohavicami a mikinou. Takýto set je vhodný hlavne na jar a jeseň. Je teplejší a počas chladných dní príjemne zahreje. Dá sa nosiť tiež na cvičenie či na prechádzku do parku.

Luxusné dámske súpravy so šortkami a tričkom s krátkym rukávom sú zas vhodné počas tropických teplôt. Príjemný materiál nezahrieva. Práve naopak. Zbytočne sa v ňom nepotíte a v kombinácií s teniskami a šiltovkou viete vytvoriť trendy športový look. Pre milovníčky najnovších trendov existujú aj sety s crop topom. Kratšia mikina či tričko vyzerajú v kombinácii s nohavicami s vysokým pásom veľmi dobre. Predlžujú nohy a zužujú pás.

AKO STVORENÁ DO MESTA

Dámske súpravy sú ako stvorené na rýchle vybehnutie do mesta. Je jedno, či idete len na nákup alebo kávu s priateľkami. Stačí, aby ste celý outfit doplnili o peknú kabelku alebo štýlové doplnky a môžete vyraziť.

Najlepšou obuvou k súprave sú tenisky. Niektoré ženy však milujú športovú eleganciu, a preto sa neboja anišľapiek na platforme či dokonca lodičiek. Skúšajte, čo sa vám páči a možno vytvoríte nový trend. Nebojte sa kombinovať nekombinovateľné.
 

POHODLNÁ NA LEŇOŠENIE DOMA

Neexistuje lepší pocit, ako prísť domov, obliecť si pohodlné oblečenie a oddýchnuť si po celom dni na nohách. Správne oblečenie je pre oddych veľmi dôležité. Nemôže vás nikde tlačiť ani ťahať. Nehovoriac o tom, že by malo byť aspoň trochu štýlové, aby ste sa v ňom cítili dobre.

Najlepšou voľbou sú preto dámske domáce súpravy. V tých môžete upratovať, čítať knihu, pozerať seriál či dokonca aj spať. Sú vyrobené z príjemného materiálu a nie sú príliš úzke. Dajte zbohom nepohodlným nohaviciam a tričkám. Doma sa predsa máte cítiť komfortne.

VHODNÁ AJ PRE AKTÍVNE ŠPORTOVKYNE

Patríte k milovníčkam športu? V tom prípade je pre vás súprava ako stvorená. Kvalitný dámsky športový set sa vie prispôsobiť všetkým pohybom. Je jedno, či beháte, zdvíhate činky alebo sa venujete niečomu úplne inému. Na šport sú najlepšie jednoduchšie súpravy bez doplnkov. Vyberať si však môžete krátke alebo dlhé nohavice. Prípadne klasický alebo crop top.

 

NEZABÚDAJTE NA DOPLNKY

Trendy outfit s dámskou súpravou nezabudnite doplniť štýlovými doplnkami. Dobrou správou je, že to s nimi netreba preháňať. Set je sám o sebe dostatočne výrazný. Preto stačí jedna kabelka, zaujímavý opasok alebo šperk. Z obuvi sa najlepšie hodia tenisky a šľapky. Báť sa nemusíte ani platformy, sandálov či dokonca lodičiek. Pri výbere šperkov sa snažte zostať v podobných, ak nie rovnakých farbách. Príliš veľa rôznych odtieňov nemusí pôsobiť dobre. Outfit by vyzeral chaoticky a nesúmerne.

 

VYBERTE SI JEDNU DÁMSKU SÚPRAVU AJ VY

Dámska súprava je skvelým kúskom pre všetky ženy. Je vhodná do každej situácie a nájdete ju v mnohých farebných aj strihových prevedeniach. Dokáže zvýrazniť postavu, zakryť nedokonalosti a poskytnúť dôležitý komfort. Siahnite po jednej z nich aj vy a uvidíte, že nebudete ľutovať.