🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

LETNÉ ŠATY, KTORÉ SI ZAMILUJETE AJ NA DOVOLENKE V ZAHRANIČÍ

Outfity si predpripravte a vyskladajte na zem. Predídete tak baleniu si zbytočných kúskov, ktoré nebudete mať na dovolenke s čím skombinovať. Farebnosťou si netrápte hlavu. V kurze pre leto 2021 sú pastelové farby, výrazné farebné potlače, ale aj nesmrteľná čipka.

Pokiaľ zvolíte dovolenkovú destináciu pri mori, stačia vám cez deň plavky so štýlovými čipkovými šatami a na večer vzdušné jednoduché kombinácie. Tie vyskladáte zo zaujímavých mini, midi a maxi šiat, ktoré doplníte minimalistickými šperkami, kabelkou a hravými sandálmi. Sexi letné šaty podčiarknu vašu opálenú pokožku a budete sa v nich cítiť neodolateľne.
 

KVETINOVÁ PRINCEZNÁ

Ak patríte medzi romantické duše, tak do kufra rozhodne pribaľte kvetinový vzor. Letné kvetinové šaty s jemnými volánmi alebo odhalenými ramenami podčiarknu vašu ženskosť.

ČIPKOVÁ LADNOSŤ

Čipka sa môže tešiť opätovnému návratu medzi trendy. Nezabudnite si zabaliť tieto vzdušné jednofarebné letné šaty, ktoré využijete najmä na pláži, kedy poslúžia ako dokonalý outfit do beach baru alebo na chutný obed s výhľadom na more. Pridajte slamenú kabelku, klobúk a je to.

HRAVÉ POTLAČE

Kedy ukázať trošku extravagantnosti, keď nie na dovolenke? Asymetrické tvary, zvieracie vzory a polka dots by si rozhodne mali nájsť miesto vo vašom kufri. Nekrčivý materiál či vzdušné strihy sa budú vynímať na večerných mólach a pri západe slnka. A ako ich kombinovať? Vyberte si jednu farbu z potlače a k nej dolaďte topánky a kabelku rovnakej farby.

SIMPLY THE BEST

A teraz niečo pre milovníčky minimalizmu. Basic letné šaty rozhodne patria do letného šatníka. Pre dokonalý vzhľad zvoľte farebné sandálky a šperky, vďaka ktorým outfit bude vyzerať neprehliadnuteľne. Krátke, dlhé, po kolená, s volánmi… možností je naozaj veľa. Pre maximálny dovolenkový efekt patria do kufra jednoznačne aj biele šaty, ktoré vyniknú na vašej opálenej pokožke.