🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

HRAVÉ PÁNSKE TRIČKÁ S POTLAČOU, KTORÉ ZAUJMÚ NA PRVÝ POHĽAD

POTLAČ AKO NAJVÄČŠÍ PÚTAČ

Pánske tričká s krátkym rukávom a potlačou dokážu vzbudiť záujem a pritiahnuť pozornosť. Dizajn trička je zaujímavý a výrazný. Vďaka tomu nie je potrebné kombinovať ho s množstvom rôznych doplnkov. Stačí jeden, maximálne dva. Vhodný je napríklad masívny opasok s jednoduchou prackou. 

Potlač na tričkách je rôzna. Jednou z možností je aplikácia nachádzajúca sa v strede. Môže to byť napríklad obraz zvieraťa či vtipnej postavičky. Potlač je výrazná, pretože tričko je inak jednofarebné. Druhým variantom sú tričká s menšou potlačou nachádzajúcou sa po celej dĺžke aj šírke. Takéto kúsky sú viacfarebné a hodia sa do tmavého outfitu. Skvelo sa kombinujú s čiernou alebo bielou. A posledným typom tričiek sú minimalistické nápisy. Tie sú po celom tričku alebo len v určitej časti. Text môže predstavovať niečo, čo vyznávate, prípadne vtip. Vtipné tričká pre mužov sú dnes pomerne obľúbené. Vedia pobaviť vás aj okoloidúcich.

 

NIELEN PRE TÝCH, KTORÍ CHCÚ UPÚTAŤ POZORNOSŤ

Pánske tričká s potlačou priťahujú pozornosť a zaujmú. Sú rozhodne výraznejšie, ako jednofarebné alebo dvojfarebné modely. Práve preto ich majú v šatníku hlavne milovníci extravagancie. Doma by ste ich však mali mať aj vtedy, keď nepatríte k tým, ktorí potrebujú pritiahnuť pozornosť. Dôvod je ten, že tričká sú hravé a hodia sa do mnohých outfitov. Namiesto nosenia čierneho alebo bieleho kúsku osviežte svoj vzhľad. Minimálne na leto.

 

NEPOZERAJTE LEN NA DIZAJN

Tričko vám musí dobre sedieť, a preto je dôležité, aby ste pri výbere nesledovali len dizajn. Zamerajte sa tiež na strih a materiál. Tieto parametre priamo ovplyvňujú to, ako sa v oblečení budete cítiť a koľko vám vydrží. Z materiálu je najlepšia bavlna. Okrem toho, že je príjemná na dotyk, má tiež skvelé funkčné vlastnosti a len tak sa nezničí. Tričko vám vydrží dlhé roky. Ak by ste nevedeli nájsť čisto bavlnené, jednou z možností je zmes viacerých materiálov. V tých však musí tvoriť bavlna najväčšiu časť. Strih si vyberajte podľa svojich potrieb. Slim sú síce pekné a dokážu zvýrazniť postavu, no nie sú tak pohodlné. Na druhej strane oversize sú určené hlavne na leto. Nebude vám v nich príliš teplo, pretože sú voľné.

 

TRIČIEK SA NEBOJTE

Nosili ste doteraz jednofarebné oblečenie a bojíte sa experimentovať? Všetky obavy pokojne zahoďte za hlavu. Správne vybraté tričko s potlačou sadne do každého outfitu. Budete sa v ňom cítiť dobre a svoju zbierku si už o krátky čas rozšírite. Dôležité je ale, aby ste jednotlivé kúsky správne kombinovali. Výrazné topy si vyžadujú jednoduché nohavice, najlepšie klasické modré, prípadne čierne rifle. Vhodné sú tiež joggery alebo tepláky. Z topánok sú lepšie neformálnejšie možnosti, ako tenisky. V lete si k takýmto tričkám obujte šľapky.

 

VYBERTE SI JEDNO AJ VY

Namiesto zdĺhavého premýšľania sa pustite do výberu a nechajte sa inšpirovať širokou ponukou Modanoemi.sk. Upustite uzdu svojej fantázie a siahnite aj po prekombinovanom dizajne. Móda nepozná hranice, a preto sa jej nebojte. Nové kombinácie na vás už čakajú.