🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

FRANCÚZSKY ŠTÝL V PÁNSKEJ MÓDE

FRANCÚZSKY ŠTÝL V MUŽSKEJ MÓDE - AKÉ NOHAVICE BY STE SI MALI ZVOLIŤ?

Ak sa chcete obliecť do francúzskeho štýlu v pánskej móde, môžete zvoliť svetlé aj tmavé nohavice. V ideálnom prípade by mali byť hladké, upravené a zbavené všetkých druhov ozdôb. Môžete sa napríklad rozhodnúť pre vysoko kvalitné biele pánske joggerové nohavice, ktoré boli doplnené praktickými vreckami. Ich elegantná farba zároveň dokonale ladí s francúzskym štýlom v pánskej móde. Ďalšou možnosťou je béžová, grafitová alebo hnedá farba. Tieto nohavice môžete spárovať s obyčajným bielym tričkom. Francúzsky štýl v pánskej móde vám dáva vynikajúce možnosti pre predvádzanie.

- Nohavice s otvormi

 

ŠPORTOVÉ PREDMETY V ÚHĽADNOM OBLEČENÍ

Keď sa obliekate do francúzskeho štýlu v pánskej móde, môžete sa rozhodnúť zaviesť do svojho outfitu niektoré športové prvky. Takýto postup určite dodá vášmu vzhľadu šarm. Dobrou voľbou sú tričká, ako napríklad zaujímavé žlté tričko s kapucňou. Skutočnosť, že nemá potlač, uľahčuje jeho zapletenie do francúzskeho štýlu v pánskej móde. Jeho ľahko nápadná farba bude perfektne ladiť s tlmenými šedými prvkami, ako sú nohavice alebo kabát. Hrou s oblečením, ktoré zapadá do francúzskeho štýlu v pánskej móde, môžete vytvoriť obraz, ktorý zaujme každého, koho stretnete.

- Pánske mikiny

 

TOPÁNKY, KTORÉ SA HODIA K FRANCÚZSKEMU ŠTÝLU V PÁNSKEJ MÓDE

Vo francúzskom štýle zohráva obuv dôležitú úlohu aj v mužskej móde. Najobľúbenejšou voľbou sú topánky a mokasíny, ktoré doplnia takmer akýkoľvek outfit a dodajú mu eleganciu. Je dôležité, aby topánky, ktoré si vyberiete, boli nielen módne, ale aj pohodlné. Preto sa môžete rozhodnúť pre klasické tenisky. Ich výhodou je štýlová kombinácia bielej s čiernymi vložkami. Tento malý detail vnesie do vášho outfitu trochu extravagancie. Francúzsky štýl v pánskej móde znamená voľné prelínanie elegancie s mestskou ľahkosťou, ktoré však vyzerá pomerne konzervatívne. Táto vlastnosť umožňuje napríklad kombinovať oblek so športovou obuvou, ktorá však vďaka vhodne zvolenej podobe bude pôsobiť dostatočne ľahko. Vyberte si najlepší návrh pre svoje potreby.

- Topánky na platforme

 

FRANCÚZSKY ŠTÝL V PÁNSKEJ MÓDE JE MIMORIADNE UNIVERZÁLNY

Francúzsky štýl v pánskej móde má veľa výhod, medzi nimi sa do popredia určite dostáva jeho všestrannosť. Takto sa môžete obliecť do práce, do školy, na rodinné stretnutia alebo jednoducho vyraziť s priateľmi. Vždy budete vyzerať upravene a štýlovo. Vďaka tejto vlastnosti je francúzska pánska móda vhodná pre mužov všetkých vekových skupín a životných štýlov. Táto nenáročná elegancia je navyše na zozname trendov, ktoré v súčasnosti móde kraľujú. Pri dokončovaní šatníka založeného na francúzskom štýle v pánskej móde môžete očakávať ľahké doplnenie outfitu, vďaka ktorému bude vaša ranná príprava príjemnejšia.

 

Odporúčame tiež:

- Trendy roku 2021

- Culotte nohavice