🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

POSTAVA HRUŠKY A ŠTYLIZÁCIE VHODNÝCH OUTFITOU

KTORÉ NOHAVICE PRE POSTAVU HRUŠKY BY STE SI MALI ZVOLIŤ?

Je dobré, ak sú nohavice na postavu hrušky v tmavom odtieni, najlepšie bez vzoru, ktorý by ešte viac zvýraznil krivky. Čo stojí za zmienku, v trende je momentálne klasická čierna, takže si ju určite môžete zvoliť. Dokonalá kombinácia trendov je výber dámskych kožených joggerov v tejto farbe. Ďalšou výhodou týchto pohodlných nohavíc je opasok, ktorý zdôrazňuje ich pôvodný charakter. Tento typ oblečenia v štýle pre postavu hrušky bude fungovať mimoriadne dobre a sú za to zodpovedné dve vlastnosti - zaujímavý strih, ktorý vyrovná proporcie a pokojný výber farieb zameraný na optické zoštíhlenie postavy.

- Dámske joggery

 

POSTAVA HRUŠKY A LETNÉ ŠTYLIZÁCIE

Leto je ideálne obdobie roka na obliekanie šiat. Pre hruškovú postavu bude najlepšou voľbou mierne rozšírený model zdôrazňujúci pás. Preto stojí za to venovať pozornosť variantom šiat s pripevneným alebo šitým opaskom. Odporúčame model s bielymi a modrými pruhmi, ktorého strih sa bude perfektne hodiť pre štylizáciu postavy hrušky. Kvalitný materiál príjemný na telo a strih upravený na širšie boky je jedným zo zaujímavejších návrhov. Aj v prípade sukní sa pokúste zvoliť mierne rozšírené a voľné varianty, ktoré v kombinácii s obtiahnutým topom vyrovnajú proporcie. Styling pre postavu letnej hrušky môže byť pre váš vzhľad mimoriadne prospešný.

- Šaty na leto

 

ČO NA SEBA V ZIME?

Styling postavy hrušky na zimu je mimoriadne praktický. Všetko kvôli svojej dĺžke - bunda po stehná vám pomôže skryť krivky a zároveň poskytne správne množstvo tepla. Takéto modely na pohodlné nosenie sú riešením, ktoré pripomína hrot svetrov - optimálna dĺžka zakryje to, čo nechcete ukázať. Dámska dlhá bunda je návrh vhodný na styling pre hruškovú postavu, pre ktorú sa môže rozhodnúť každá módna dáma. Praktické štylizácie pre postavu hrušky budú fungovať pri mnohých príležitostiach.

- Topánky na platforme

 

STYLING PRE POSTAVU HRUŠKY MÔŽE BYŤ UNIVERZÁLNY

Pri výbere oblečenia pre hruškovú postavu je dobré mať na pamäti, že oblečenie je univerzálne. Jedná sa o prvky, ktoré vám v závislosti na spôsobe ich zostavenia umožnia vytvoriť zaujímavý a praktický outfit. Príkladom by mohli byť vhodné džínsy, ktorých charakter sa zmení v kombinácii s bielou košeľou alebo čipkovaným vrchom. Pri stylingu pre hruškovú postavu je najdôležitejšie zdôrazniť prednosti, ako napríklad tenký pás a tvarované ramená. Ak budete venovať pozornosť týmto častiam, budete môcť vizuálne zarovnať proporcie. Postava hrušky vám umožňuje hrať sa s vašim outfitom, čo ovplyvní nielen váš imidž, ale aj pohodu.

 

Skontrolujte tiež:

- Ako odstrániť škvrny od pera?

- Postava jablko a štylizácie outfitu

- Postava a štylizácia presýpacích hodín