🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

POSTAVA HRUŠKY A ŠTYLIZÁCIE VHODNÝCH OUTFITOU

PÁNSKA PIN-UP MÓDA - ČÍM SA VYZNAČUJE?

Pánska pin-up móda je odkazom na povojnovú slobodu, ktorá ovládla oblečenie v 40. a 50. rokoch. V tom čase prevládali ladiace košele s dlhými rukávmi, kárované košele a námornícke referencie - modrá kombinovaná s bielou a zlatou, pruhovaný motív. Rovnako ako v prípade žien, aj v pánskej pin-up móde sa kladie dôraz na silné stránky postavy. Muži oblečení v súlade s touto tendenciou by sa mali cítiť dobre vo svojej vlastnej koži. Kockovaná košeľa cez jednoduché tričko je jedným zo spôsobov, ako tento trend skrotiť. Retro atmosféra je jednou z tvárí mužskej módy v štýle pin-up.

 

- Pánske joggerové nohavice

 

PÁNSKA MÓDA V ŠTÝLE PIN-UP - PRÍKLAD OUTFITU

Pánska móda v štýle pin-up sa vyznačuje zvýraznením vytvarovanej siluety a voľnými strihmi, ktoré dodajú outfitu ľahkosť. Preto by sa ladiace tričká s dlhými rukávmi mali kombinovať s rozopnutou károvanou košeľou. Kľúčom k celému stylingu môžu byť farby - biela, modrá a béžová v podobe pohodlných pánskych joggerov. Priestranné vrecká na bokoch nohavíc im dodávajú praktický charakter, pretože do ich vnútra môžete schovať potrebné drobnosti, napríklad kľúče od auta. Ďalšou výhodou nohavíc, ktoré zapadajú do pánskej módy v štýle pin-up, je materiál zo 100% bavlny, ktorý sa mimoriadne pohodlne nosí. Pre doplnenie outfitu stačí obuť biele tenisky. Takýto outfit založený na pánskom štýle pin-up upúta pozornosť každého, koho stretnete.

- Nohavice s otvormi

 

PÁNSKA PIN-UP MÓDA - AKO VPLIESŤ DO VÁŠHO OUTFITU NÁMORNÍCKY MOTÍV?

Námornícke témy sú jedným z trendov v mužskej pin-up móde. Jedným zo spôsobov, ako ho vpliesť do outfitu, je výber tradičných pruhovaných odevov. Správny výber odtieňov oblečenia je však už menej zrejmý. Pánska pin-up móda je dokonalým trendom, ktorý vám umožní nosiť bielu, tmavomodrú farbu a nádych zlata. Odporúčame tmavomodré pánske joggerové nohavice s ozdobnými trakmi, ktoré môžete kombinovať s pásikavým tričkom a efektnými zlatými hodinkami, ktoré dotvoria celok. Hra s farbami vám môže spríjemniť výber outfitu založeného na pánskom štýle pin-up, ktorý dodáva každému pánovi charakter.

 

- Pánske mikiny

- Dámske čižmy

 

ŠTÝL VHODNÝ PRE MUŽOV VŠETKÝCH VEKOVÝCH SKUPÍN

Pánska pin-up móda bude fungovať v šatníku mužov všetkých vekových skupín. Všetko vďaka tomu, že jeho prvky môžu byť vpletené do outfitu rôznymi spôsobmi. Niekedy stačí jeden nenápadný prízvuk alebo hra s odtieňmi oblečenia. Preto sa oplatí zásobiť sa univerzálnymi prvkami, napríklad kvalitnými krémovými pánskymi joggermi. Tieto nohavice vám poskytnú všetko pohodlie, ktoré zodpovedá typickej voľnosti pin-up pánskej módy. Je potrebné zdôrazniť, že tento trend v spôsobe obliekania je takmer dokonalý pre každodenné nosenie. Bez ohľadu na to, koľko výziev vás každý deň čaká, voľné strihy a zaujímavý konečný výsledok vás určite oslovia. Výberom outfitu v súlade s pánskym pin-up štýlom si môžete vychutnať pohodlie a originálny imidž, zakomponovaný do aktuálnych trendov, ktoré si okolie všimne. V takomto kompletnom šatníku sa bude cítiť dobre každý originálny muž.

Pozri tiež: