🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ŠTÝLOVÁ AJ V CHLADNOM POČASÍ: ZAHREJTE SA TRENDY ČIAPKOU A ŠÁLOM

VŽDY ZLADENÁ

Súprava čiapky a šálu vám dopredu zaisťuje zladený outfit. Oba kúsky sú v rovnakej, alebo podobnej farbe. Pri každej prechádzke, nakupovaní alebo ceste do práce budete vyzerať štýlovo.

Farebných variantov je rovno niekoľko. Mnohé ženy nedajú dopustiť na čiernu súpravu. Hodí sa k úplne všetkému. Znosíte ju k športovej bunde aj formálnemu kabátiku. Dobrou voľbou je tiež biela. Jej výhodou je jednoduchá kombinácia. Dávajte si však pozor. Rýchlo sa zašpiní.

Tie, ktoré sa neboja výrazných farieb, by mali siahnuť po úplne iných odtieňoch. Najlepšia je oranžová či dokonca žltá. Pritiahnite pozornosť a zvýraznite tmavý zimný outfit.

 

DÔLEŽITÁ JE PRAKTICKOSŤ

Pri nakupovaní šálov a čiapok by ste mali pozerať najprv na ich praktickú stránku. Dizajn a výzor sú až na druhom mieste. V chladných mesiacoch vás musia doplnky ochrániť pred mrazom, snehom, vetrom a dažďom.

Čiapky by mali siahať minimálne do polovice uší. Najlepšie sú väčšie modely zakrývajúce celé uši a ich okolie. Šál je na tom podobne. Do masívnejších typov sa viete zabaliť. Ochránia nielen krk, ale aj hruď či celú vrchnú časť tela.

Od funkčnosti závisí ešte to, k čomu všetkému sa bude dať dámska súprava čiapky a šálu skombinovať. Neutrálny kúsok v tmavých odtieňoch je praktický. Využijete ho počas celej zimy.

KVALITNÝ MATERIÁL TO ISTÍ

Nie všetky typy materiálov sú na zimu vhodné. Zopár z nich nedokáže vytvoriť dostatočné teplo. To znamená, že vás nebudú vedieť ochrániť pred nepríjemným počasím.

Súprava šálu a čiapky by mala byť z bavlny alebo z kombinácie viacerých materiálov, ako napríklad vlna, viskóza a polyakryl.

 

ZAUJÍMAVÉ DETAILY

Jednofarebné čiapky a šály sú síce univerzálne, no rozhodne nepritiahnu pozornosť. Na prvý pohľad môžu vyzerať mdlo a nudne. Hľadajte preto kúsky s prepracovanými detailami.

Niektoré čiapky majú jedinečný štrikovaný alebo vyšívaný vzhľad. Iné zaujmú jedným či dvomi brmbolcami. Skvelými doplnkami sú nápis na prednej časti, nášivka alebo kamienky.

Šály majú často pekný štrikovaný vzhľad. Doplnený je o farebné strapce. Zaujať vie najmä kombináciou farieb, potlačou alebo príjemným materiálom.

Výber je široký. Na svoje si príde úplne každý. Dokonca aj človek, ktorý čiapky alebo šály vôbec nenosí.

 

LAĎTE ICH S INÝMI DOPLNKAMI

Chcete zaujať a vyzerať inak? Namiesto toho, aby ste súpravu kombinovali s oblečením, ju zlaďte s ďalšími doplnkami. K čiernemu šálu a čiapke zvoľte čiernu kabelku. Prípadne nahraďte kabelku rukavicami alebo niečim úplne iným.

Farby sa kombinovať nebojte. Zbytočne to s nimi však nepreháňajte. Outfit vyskladaný zo štyroch alebo piatich odlišných odtieňov bude vyzerať chaoticky. Snažte sa vyberať kúsky, ktoré sú podobné a majú niečo spoločné.

OBLEČTE SA SPRÁVNE

Na to, aby vám bolo vonku teplo, nestačí len čiapka a šál. Siahnuť by ste mali aj po iných doplnkoch. Jedným z nich sú rukavice. Tie udržia ruky v teple.

Ďalej sú to podkolienky alebo nadkolienky. Zaistia, že na nohy vám nebude zima ani po dlhých hodinách. Prípadne siahnite po klasických, no teplých a hrubých ponožkách. Ich výhodou je štýlový zimný dizajn. Zamilujete si ho na prvý pohľad.

 

ZHRNUTIE

Súprava čiapky a šálu je skvelým kúskom na každú zimu. Uľahčuje vám nakupovanie a šetrí čas. Nehovoriac o tom, že budete vďaka nej vyzerať vždy dobre a zladene. Výber je na vás. Tešiť sa však môžete na mnohé farebné varianty a zaujímavé modely.