🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ŠPORTOVÁ KABELKA: KÚSOK, KTORÝ SA PRISPÔSOBÍ VŠETKÝM VAŠIM POŽIADAVKÁM

ŠTÝLOVÉ A TRENDY

To, že sa kabelky zaraďujú do kategórie športových kúskov ešte neznamená, že nie sú pekné a štýlové. Práve naopak. Športový charakter im iba zvyšuje praktickosť. Ostatné silné stránky im stále zostávajú.

Kabelky majú viacero priehradok na to, aby ste v nich našli všetko rýchlo a jednoducho. Sú tiež v rôznych veľkostiach, vďaka čomu vyjdú v ústrety každej žene. Nosiť sa dajú len tak, v ruke, alebo cez telo.

Športová crossbody kabelka patrí medzi najobľúbenejšie modely. Nikde nezavadzia, pretože si ju prevesíte cez plece. Plus, aj napriek menším rozmerom má dostatočne veľký interiér na to, aby ste do nej dali všetko potrebné.

Športové kabelky sú novou generáciou doplnkov, ktoré otvárajú ďalšie možnosti. Sú hlavne praktické, no nechýba im ani pekný dizajn. Ten sa skvelo kombinuje nielen s elegantným, ale tiež športovým outfitom.

 

K SUKNI AJ TEPLÁKOM

Elegantné kabelky so zlatými detailmi vyzerajú veľmi dobre. Sú ako stvorené do práce a na schôdzky. Vedia oživiť každý formálny outfit a jednoducho ich skombinujete s lodičkami aj poltopánkami. Ich nevýhodou je to, že nie sú univerzálne. Nemôžete si ich vziať k teplákom alebo dámskej súprave. Ak by ste tak urobili, kabelka by príliš bila do očí.

Športové kabelky cez plece sú ale presným opakom. Nosiť sa dajú do práce aj na voľný čas. Ich jednoduchý, no pritom pekný vzhľad im umožňuje vziať si ich k úplne všetkému. Pokojne ich kombinujte so šatami či voľnými nohavicami na doma.

 

 

PRISPÔSOBÍ SA VŠETKÝM POŽIADAVKÁM

Kabelky športového typu sú určené na to, aby vám poskytli funkčné vlastnosti. To znamená, že nie sú len na okrasu. Jednotlivé vlastnosti sa odvíjajú od toho, aký model si vyberiete.

Menšia športová kabelka cez plece je vhodná takmer na všetko. Nikde nezavadzia, nezaberá príliš veľa miesta a hneď na prvý pohľad je veľmi pekná. Nájdete ju v mnohých prevedeniach. Najlepšia je jednofarebná, pretože sa vám hodí ku všetkému.

Druhou možnosťou sú veľké a masívne kabelky. Tie sa dajú vziať do ruky alebo prehodiť cez plece. Ich výhodou je množstvo priestoru. Môžete ich so sebou brať napríklad na cvičenie. Vložíte do nich oblečenie aj tenisky.

 

A ČO TAK ĽADVINKA?

Okrem klasických kabeliek je tu ešte jedna možnosť. Ľadvinky boli pred rokmi populárnym trendom. Po čase sa však vytratili a dlho o nich nebolo počuť. Dnes je ale všetko inak a ak ju doma nemáte, neviete, o čo prichádzate.

Ľadvinky sú štýlovým kúskom, ktorý sa už dávno nenosí na páse, ale zavesený na pleci. Sú väčšie ako v minulosti, a preto sa vám do nich zmestí úplne všetko, čo potrebujete. Ich športový charakter je doplnený o kovové doplnky. Tie z nich robia príťažlivý doplnok určený ku všetkému.

ŠPORTOVÉHO VZHĽADU SA NEBOJTE

Keď sa povie športová kabelka, mnohí si predstavia nepekný športový kúsok. V skutočnosti je to úplne inak. Tento typ kabeliek je trendy a nosiť ho môžete k čomukoľvek. Vyberte si tú svoju ešte dnes a povýšte svoj outfit rovno o niekoľko úrovní.