🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

JARNÉ TOPÁNKY - NA ČO SI DAŤ POZOR PRI ICH VÝBERE?

JARNÉ TOPÁNKY - NA ČO SI DAŤ POZOR?

Na jar ponúkame praktické topánky, ktoré samozrejme spĺňajú všetky súčasné trendy. V našom sortimente nájdete okrem iného sandále, espadrilky aj slip-on tenisky pre mužov a ženy. Vďaka širokému výberu je ľahké nájsť ten najlepší model. Podľa príležitosti a počasia si môžete na jar zvoliť rôzne druhy topánok. Vďaka tomu sa budete vždy cítiť a vyzerať štýlovo, pohodlne a efektívne. Dámy aj páni nájdu v našej ponuke niečo, čo dokonale splní ich očakávania. Pri výbere topánok na jar stojí za to venovať pozornosť materiálu, z ktorého boli vyrobené, hrúbke podrážky, správnemu prispôsobeniu chodidlu a - v prípade dámskej obuvi - výške podpätku. Zameraním na týchto pár aspektov si určite všimnete, že náš sortiment bol dokončený tak, aby uspokojil každého zákazníka.

 

DÁMSKE JARNÉ TOPÁNKY - ČO SI VYBRAŤ?

Ponuka dámskych topánok na jar obsahuje nekonečné množstvo modelov. Nájdete medzi nimi športovú obuv, sandále, espadrilky, šľapky aj slip-on tenisky. Každý z týchto návrhov sa osvedčí v rôznych poveternostných podmienkach, ktoré sa môžu na jar meniť. Odporúčame vám, aby ste si na jar vybrali módne topánky, napríklad dámske béžové espadrilky, ktoré doplnia každý jednoduchý outfit. Táto obuv je vyrobená z kvalitného ekologického semišu. Takéto klasické dámske jarné topánky sa vo vašom šatníku určite uplatnia viackrát, najmä keď sa chcete zamerať na pohodlie.

AKÉ SANDÁLE NOSIŤ NA JAR?

K typickému jarnému sortimentu patria aj rôzne dámske jarné topánky v podobe sandálov. Nájdete klasické sandále, sandále na vysokom podpätku, hrubé podpätky alebo klinové podpätky. Každá z vyššie spomenutých variantov topánok na jar je dokonalým riešením pre ženský styling - do prírody alebo na každý deň. Odporúčame módne červené sandále previazané hrubou stuhou. Ich výhodou je napríklad trinásť centimetrov vysoký podpätok a platforma. Je potrebné pripomenúť, že medzi módnymi topánkami pre ženy na jar sú v súčasnosti dominantné viazané sandále, ktoré zdôrazňujú štíhle lýtko.

 

PÁNSKE JARNÉ TOPÁNKY - ČO ODPORÚČAME?

Odporúčame pánske jarné topánky so športovým charakterom. Tieto varianty obuvi sa skvele hodia k džínsom, teplákom a bermudám, ktoré si muži vyberajú v tomto ročnom období. Najklasickejšou a zároveň - vždy módnou možnosťou sú pánske jarné topánky, medzi ktorými sú aj tenisky. V našej ponuke nájdete biele modely s kontrastnými vložkami - napríklad čierne, červené alebo modré. Každá z týchto variantov vychádza z aktuálnych trendov. Naša jarná športová obuv je vyrobená z ekologickej kože a vďaka šnúrkam drží pevne na nohe. Ponúkame solídne vyrobené modely, ktoré po nasadení vyzerajú vždy šik, takže ich môžete nosiť v elegantných ležérnych outfitoch. Odporúčame vám pozrieť si našu ponuku a nájsť perfektné topánky pre jarné outfity mužov a ženy.