🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

JESENNÉ ČIŽMY - ČO SI ZVOLIŤ, ABY BOLI UNIVERZÁLNE A NA KAŽDÚ PRÍLEŽITOSŤ

AKÝ JE KLASICKÝ STRIH ČIŽIEM NA JESEŇ?

Môžeme zvoliť minimalistickú verziu čižiem, teda elegantné jesenné čižmy, napríklad Chelsea. Väčšinou sú to jesenné čižmy s plochým malým podpätkom, prekĺzavané cez chodidlo, s ozdobným a praktickým lemom po stranách alebo so zipsom. Špičky klasických jesenných čižiem sú zvyčajne špicaté alebo len mierne zaoblené.

Ďalším klasickým typom čižiem sú šnurovacie čižmy na jeseň. Tieto typy jesenných čižiem sa perfektne hodia ku klasickým džínsom, dámskym joggerom alebo legínam. Hodia sa na jeseň aj k sukniam z ekologickej kože alebo k voľným mikinovým šatám.

Papuče s kožušinou

Dámské šľapky

Čo tak skúsiť niečo extravagantné ? Aké jesenné čižmy sú originálne ?

Ak chcete byť módne odvážna, zvoľte jesenné čižmy, ktoré sú viac zdobené a výraznejšie. V tejto sezóne sú hitom jesenné čižmy s mnohými pruhmi, retiazkami a strapcami okolo členku. Medzi jesennými čižmami môžu byť tiež jemné volániky zvršku. Takéto jesenné čižmy môžu byť na plochých aj vysokých podpätkoch alebo na pohodlnom hrubšom podpätku.

Skvelým riešením sú aj jesenné čižmy v kovbojskom štýle, opätok je v tomto prípade veľmi pohodlný na nosenie, charakteristický pre tento typ obuvi. Sú to perfektné jesenné čižmy, ktoré sa obzvlášť hodia k jesennému vlnenému kabátu akejkoľvek dĺžky.

Aby ste vynikli a oživili jesennú štylizáciu, oplatí sa tiež zvoliť jesenné čižmy vo výraznej ťavej farbe. Je to teplý a intenzívny odtieň hnedej, ktorý dokonale ladí a oživuje akýkoľvek čierny styling.

Ďalším vynikajúcim návrhom sú spomínané jesenné čižmy s masívnou podrážkou. Dodávajú stylingu rockový vzhľad. Odporúčame ich kombinovať s džínsami a bundou Ramones alebo oversize páperovou bundou.

Jesenné čižmy môžu byť mimoriadne elegantné a budú ladiť s dámskym kostýmom alebo klasickými malými čiernymi šatami. Odporúčame tie s vysokým a tenkým podpätkom, ktoré vám zoštíhlia lýtka a krásne predĺžia nohy.

Jesenné čižmy by mali byť kombinované so zaujímavými vzormi a farbami dámskych pančuchových nohavíc. To dodatočne spestrí styling. Jesenné čižmy sa hodia k hrubším pančuchovým nohaviciam typu 60DEN aj k jemnejším, napríklad 20DEN.

Čierne dámske čižmy

Kožené topánky