🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ŠTÝLOVÉ PÁNSKE MIKINY S KAPUCŇOU, KTORÉ OHÚRIA FARBAMI

DESIATKY STRIHOV, KTORÉ SI ZAMILUJETE

Na začiatok je treba povedať, že mikiny sú presne tým kúskom, ktorý nájdete v desiatkach strihov. Rovnako ako ženy, aj muži si môžu vyberať z klasickej dĺžky alebo skrátených typov. Nechýbajú ani dlhšie mikiny, ktoré siahajú do polovice alebo až pod zadok. Pre vytvorenie rôznych outfitov je dobré siahnuť aspoň po dvoch odlišných strihoch.

V rámci strihov je dobré spomenúť nielen dĺžku, ale taktiež typ mikiny. Okrem oversized typov, ktoré sú príjemné a poskytujú viac priestoru, sa stretnete taktiež so slim. Tento typ je na tele obtiahnutý. Zvýrazňuje celú postavu. Rovnako ako v prvom prípade, aj v tomto je dobré siahnuť po oboch a pravidelne ich meniť.

Plus, na to, aby sa vám oblečenie dobre nosilo, musí byť vytvorené z kvalitných materiálov. Pri mikinách je najobľúbenejšia bavlna. Okrem toho, že je mäkká, poskytuje príjemné teplo a vysoký komfort.

OHÚRTE FARBAMI V TMAVOM A SYCHRAVOM POČASÍ

S príchodom jesene a zimy odkladáme všetky žiarivé farby a nahrádzame ich tmavými odtieňmi ako sivá, čierna či hnedá. Nosenie žltej, oranžovej či červenej však zakázané nie je. Ak chcete outfit oživiť a doplniť ho niečím zaujímavým, rozhodne siahnite po žiarivej mikine.

Jednoduchý dizajn v kombinácii s výraznou farbou alebo zaujímavá farebná potlač sú obľúbené počas celého roka. Najlepšie vyzerajú v kombinácii s riflami, no pokojne si ich oblečte aj k joggerom.

Pri kombinovaní výrazných farieb sa držte jedného pravidla. Ak je mikina farebná, spodok by mal byť už jednoduchší. Najlepšie urobíte, ak zvolíte klasickú riflovinu alebo čierne prevedenie nohavíc.

KOMBINÁCIA VIACERÝCH FARIEB

Štýlové pánske mikiny nenájdete len v jednej farbe. Mnohé kúsky kombinujú potlače a dva či dokonca tri odlišné odtiene. Veľmi dobre vyzerá mikina v čierno-sivej alebo sivo-žltej. Ak chcete byť budúci rok štýloví, na poslednú spomenutú kombináciu stavte. Obe farby budú farbami roka.

Výrazný nápis pôsobí športovo a dopĺňa celý neformálny výzor. Mikiny sa dobre nosia doma aj v spoločnosti. Pokojne si ich oblečte, keď idete do mesta či do školy. Športový štýl sa niekedy hodí aj do práce.

KAPUCŇA NESMIE CHÝBAŤ

Mikina je praktická najmä vtedy, ak má dva základné doplnky. Tým prvým sú hlbšie vačky. Do nich si môžete dať napríklad kľúče od auta, doklady či hotovosť. Vačky môžu byť dva samostatné, prípadne jeden v strede. Lepší je prvý variant, pretože veci, ktoré vo vnútri máte, sa neposúvajú zo strany na stranu.

Druhým doplnkom je kapucňa. Tá ochráni pred nepríjemným počasím ako napríklad dažďom, snehom či silným vetrom. Udrží hlavu a krk v teple.

Výhodou kapucní je to, že šnúrky z nich sú detailom, ktorý dotvorí celý dizajn mikiny. Často sú vo výraznej farbe, ktorá pritiahne pozornosť. Napríklad, na sivej vyzerajú dobre modré šnúrky. Na červenej sivé a na modrej zas červené. Kombinácii je veľa. Rozhodne si prídete na svoje.

ZHRNUTIE

Pánske mikiny s kapucňou sú praktickým a štýlovým kúskom. Nosiť sa dajú na tisíce spôsobov. V našej ponuke nájdete rôzne strihy a farebné prevedenia. Vyberte si z nej ešte dnes a uvidíte, že už po krátkej chvíli budete vyberať ďalšiu.