🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

NÁJDITE SI SVOJE DOKONALÉ DÁMSKE JEANSY

NÁJDITE SI SPRÁVNY STRIH

Každý človek má inú postavu. Ak vašej kamarátke sedia jedny dámske rifle, neznamená to, že budú aj vám. Na trhu sa stretnete s niekoľkými typmi a strihmi.

V dnešnej dobe sú obľúbené zúžené džínsy. Dokážu veľmi pekne zvýrazniť postavu a predĺžiť nohy. Spravidla majú vysoký pás, ktorý skvelo drží. Po sadnutí na stoličku sa vám neodkryjú celé kríže.

Tento typ nohavíc však nemusí byť príjemný pre každú ženu. Príliš upnuté dámske džínsy dokážu počas dňa tlačiť. Práve preto môžete siahnuť po rozšírenom type. Voľnejší strih vám poskytuje omnoho vyšší komfort.

Treťou možnosťou sú ešte tzv. boyfriend jeans. Ide však skôr o trend pre mladšie generácie. Sú to voľnejšie džínsy, ktoré majú často zúženú spodnú časť. Vyzerajú dobre s užším tričkom.

 

 

NA NÍZKY PÁS ZABUDNITE

Nízky pás bol veľmi obľúbený pred niekoľkými rokmi. Nosil sa však najmä preto, lebo bol trendy. Od pohodlnosti mal veľmi ďaleko. Rifle neustále padali a odkrývali celé kríže. Niet sa preto čomu čudovať, že počas zimy mnohé ženy bojovali s prechladnutím alebo chrípkou.

Bohužiaľ, aj napriek tomu, že je nízky pás tak nekomfortný, v ponuke mnohých obchodov ho stále nájdete. Ak sa chcete v rifliach cítiť dobre, radšej naň zabudnite a zvoľte si štýlové modely s vysokým pásom. Budú sa vám omnoho lepšie nosiť a pás udržia v teple.

 

 

AJ NA FARBE ZÁLEŽÍ

Ako iste viete, štýlové dámske rifle dnes nenájdete len v klasickej modrej. Vyberať si môžete aj z bledšej či tmavšej. Prípadne čiernej alebo bielej. V minulosti boli vo veľkej obľube aj ďalšie odtiene, ako napríklad ružová, žltá či zelená. A síce ich niektoré ženy stále nosia, nie sú už tak trendy ako pred 5 - 6 rokmi.

Doma vám klasické rifle nesmú chýbať. Ešte predtým ako siahnete po iných odtieňoch, si musíte vybrať základný kúsok. Na tom budete následne stavať svoj šatník.

 

ZAUJÍMAVÉ DOPLNKY

Aj rifle môžu mať zaujímavé doplnky, ktoré pritiahnu pozornosť. Zbytočne to však s nimi nepreháňajte. Dnešná móda je minimalistická a jednoduchá.

Okrem bežných strihov sú taktiež obľúbené dámske rifle s dierami. Vhodné sú najmä na bežný deň v meste alebo na príjemný večer s priateľkami. Nie sú príliš vhodné na formálne stretnutia. Niektoré majú diery väčšie, iné menšie. Výber je na vás.

Iné doplnky môžete k rifliam pridať vy sami. Vhodný je napríklad zaujímavý opasok. K jednoduchému outfitu skombinujte jemný, tenší typ. Naopak, ak chcete pritiahnuť pozornosť, vyberajte si hrubšie kúsky s výraznou sponou.

 

DO RIFLOVINY INVESTUJTE

Riflovina je skvelý materiál, ktorý vydrží roky. Rozhodne sa doň oplatí investovať. Ak by ste však chceli zopár eur ušetriť, sledujte pravidelné výpredaje dámskych džínsov. Tie často tlačia ceny dole. Svoj vysnívaný kúsok môžete kúpiť o desiatky eur lacnejšie.

 

ZHRNUTIE

Dámske rifle by mali nielen dobre vyzerať, ale taktiež sedieť. Pri výbere preto okrem výzoru sledujte aj ďalšie parametre, ako napríklad strih, veľkosť či dokonca doplnky a detaily. Len tak si vyberiete tie najlepšie džínsy, ktoré budete nosiť nie jednu či dve, ale rovno tri až štyri sezóny.