🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

K ČOMU SA HODIA BÉŽOVÉ LODIČKY?

BÉŽOVÁ, BIELA A ČIERNA

Béžove lodičky sa skvele kombinujú so základnými farbami. Dokonalé sú v kombinácii s klasickou čiernou a  bielou farbou. Kombinácia béžových lodičiek s nohavicami cigaretového strihu a klasickou bielou blúzkou voľného strihu si môžete byť istí, že budete vždy vyzerať dobre a sviežo. A čo navrch? Skvele bude vyzerať béžový blejzer jednoduchého strihu alebo napríklad dámská športová bomberka.

VYBERTE VÝRAZNÝ KONTRAST

Červená, tmavomodrá alebo oranžová. Ak ešte stále premýšľate, s čím si obuť béžové lodičky, je pred vami more možností. Ukazuje sa, že vďaka svojej všestrannosti budú béžové topánky vyzerať dobre v kombinácii s mnohými farbami. Najlepšie je však kombinácia so silným kontrastom. Budú vyzerať skvele s minimalistickými fluo šatami, kobaltovým overalom alebo napríklad červeným dámskym oblekom. Bez ohľadu na to, čo si vyberiete,  dodajú každému z týchto štýlov neuveriteľnú ľahkosť.

ČO SA K NIM NEHODÍ?

Keď sa rozhodujete pre béžové vysoké topánky, vyberte si tie, ktorých farba je najbližšia vašej pleti. Tieto topánky sú esom v rukávoch mnohých žien, pretože splývajú s odtieňom pokožky a neskutočne predlžujú nohy. Čo sa k nim však nehodí? Nepochybne pančucháče. Na jar a v lete sa ich snažte úplne vzdať. Žiaden strach! Vaše nohy budú vyzerať nádherne, napríklad vďaka sprejom dostupným v drogériách, napodobňujúce pančucháče. Na jeseň a v zime však používajte iba veľmi tenké pančucháče.

/damska-obuv/ /lodicky/