🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PÁNSKE TENISKY NA LETO 2020

Keďže tento rok sa ponesie v znamení pohybu, športovania a kombinovania rôznych športov, je potrebné mať po ruke, či skôr na nohách, vhodný typ obuvi. Kvalitné technické prevedenie tenisiek poskytuje pohodlnejšiu chôdzu a menšiu záťaž pre nohy rovnako u mužov ako u žien. Pánske topánky dokážu podtrhnúť osobnosť, štýl aj náladu každého muža a rozhodne nezaškodí vedieť čo je práve v móde. Aké trendy budú teda „in“ v lete 2020?

ODVÁŽNE PESTROFAREBNÉ ČI NEÓNOVÉ FARBY

Výrazné, jasné a žiarivé farby sú pre leto priam stvorené. Počas svetlých slnečných dní sa nám žiada aj naše oblečenie či obuv zladiť s počasím a našou náladou. Takisto je vedecky dokázané, že vďaka žiarivému oblečeniu či obuvi, máme pozitívnejšiu náladu a tým aj krajšie dni.

Pre ozvláštnenie vášho outfitu môžete použiť rôzne živé farebné odtiene, ako je červená, alebo rovnako obľúbené neónové farby. Pokiaľ si neviete zvoliť jednu farbu, pokojne farby kombinujte, fantázii sa stále medze nekladú.

Nezabudnite však ku výrazným teniskám zvoliť i vhodné oblečenie. Jasná farba trička alebo rovnako žiarivá bunda korešpondujúca s odtieňom tenisiek vhodne doladí nohavice alebo športové oblečenie menej výrazných odtieňov.

BIELE A ČIERNE TENISKY

Čierne tenisky sú klasikou, ktorú musí každý človek jednoducho mať vo svojej zbierke topánok. Čierna sa, a to bez diskusie, hodí na každú príležitosť a ku každému outfitu. Avšak, odkedy bola biela označená za „novú čiernu“, môžete ju rovnako kombinovať so všetkými farbami a rôznymi variáciami oblečenia. Pánske štýlové biele tenisky sú vhodné nielen ku džínsom, ale i ku kraťasom, či pracovnému outfitu.  Pokiaľ si neviete medzi bielou a čiernou vybrať, pokojne ich môžete kombinovať v jednom kuse obuvi a vôbec nič tým nepokazíte.

SLIP-ON

Pohodlie a praktickosť ako hlavné požiadavky módnych trendov minulého roka sa vďaka veľkému úspechu preniesli i do jari a leta roku 2020. Rovnako to platí i pri teniskách, a preto je slip-on medzi najviac preferovanými typmi obuvi pre tohtoročné leto. Tenisky typu slip-on disponujú praktickým nazúvaním, dobre padnú na nohu, nevyzúvajú sa a navyše sú nesmierne pohodlné. Veľkou výhodou slip-on je ich celková nízka hmotnosť a tiež fakt, že sa v nich noha ani pri vyšších teplotách nepotí. Pri slip-on sa cítite ako keby ste chodili bosí iba na pohodlnej podrážke.

STREETWEAR ALEBO RETRO?

Novinkou alebo comebackom vo svete tenisiek je takzvaný streetwear štýl. Mnohí z nás si pamätajú hrubé podrážky a zaoblené guľaté špice tenisiek 90-tych rokov, ktoré nám tak dobre slúžili nielen na vychádzky, ale aj na behanie po ihrisku. Zadovážte si možno trocha modernejší typ tenisiek podobného štýlu a v lete 2020 budete naozaj trendy. Streetwear tenisky vyzerajú skvele nielen v kombinácii so športovým oblečením či pri hraní basketbalu na ulici, ale aj pri bežnom nosení v kombinácii s džínsami či krátkymi nohavicami.

UDRŽATEĽNOSŤ OBUVI AKO SVETOVÝ TREND

Posledné roky so sebou prinášajú mnohé ekologické zmeny k lepšiemu v rôznych priemyselných odvetviach a nijako inak tomu nie je ani v módnom priemysle. Aby bola obuv použiteľná niekoľko sezón sa stáva dominantnou podmienkou mnohých módnych dizajnérov a výrobcov. Rovnako je to i s teniskami na modanoemi.sk.

Móda sa i vo svete tenisiek neustále mení, ale módne typy pre leto 2020 sú iste krokom správnym smerom.