🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

KÁROVANÁ SUKŇA - NADČASOVÝ A VŽDY MÓDNY KÚSOK V ŽENSKOM ŠATNÍKU

KÁROVANÁ SUKŇA - NADČASOVÝ A VŽDY MÓDNY KÚSOK V ŽENSKOM ŠATNÍKU

Károvaná sukňa je jedným z tých odevov, ktoré sa v ženskom šatníku považujú za univerzálne a vždy módne. Stojí za to, aby si kockovaná sukňa trvale presadila miesto v našom šatníku. Károvaná sukňa môže mať rôzne štýly, strihy, dĺžky a farby. Kockovaná sukňa sa hodí tínedžerkám aj zrelým ženám.

Károvaný vzor je v móde známi už roky. Preto kúsky s takýmto motívom nemôžu chýbať ani v aktuálnej sezóne jar / leto. Často sa hovorí o nasledujúcich druhoch vzorov, pretože každý je svojim spôsobom jedinečný:

- Tartan,

- Kocka,

- Okenné káro,

- Glenček, Esterházy,

- Škótska kocka,

- Madraská kocka,

- Vichy káro,

- Tatrsál,

- Pepito,

- Kohútia stopa,

- Diagonál atď.

 

Stojí za to vidieť naživo, ako každý z daných vzorov vyzerá, pretože všetky sa dajú krásne využiť na štýlovú sukňu. Károvaná sukňa teda môže mať veľa rôznych tvárí a určite vás tak ľahko nepmrzí.

KÁROVANÁ SUKŇA - NA AKÉ PRÍLEŽITOSTI SA DÁ NOSIŤ?

Károvaná sukňa je ideálna na mnoho príležitostí a obradov. Károvaný vzor je veľmi elegantný a vkusný. Preto je károvaná sukňa ideálna na vyrazenie do kancelárie, na oficiálne stretnutia alebo na bežné spoločenské výlety. Na ďalšie obchodné rokovania odporúčame puzdrovú sukňu s károvaným vzorom s vysokým pásom, siahajúcou po kolená alebo nad kolená. Je to veľmi extravagantný strih. Na voľnejšie každodenné vychádzky, na prázdniny a sviatočné obdobie odporúčame károvanú sukňu s rozšíreným strihom, v tvare písmena A. Môže byť vo verzii minisukne. Túto sezónu sú veľmi módne aj kárované a skladané sukne, ktoré pôsobia mimoriadne dievčensky. Veľmi módne sú aj dámske kárované obleky, teda kárované sačko, môže byť dvojradové, s oversize strihom a k tomu károvaná sukňa.

NÁVRH STYLINGU S KÁROVANOU SUKŇOU

Styling s károvanou sukňou sa stal trvalou súčasťou fotografií módnych celebrít na sociálnych sieťach. Károvaná sukňa je odev, ktorý je veľmi výrazný a dokonalý na fotografovanie pred objektívom. Károvanú sukňu je možné kombinovať s bielou nadrozmernou košeľou alebo klasickým bielym obyčajným tričkom alebo s ľubovoľnou aplikáciou. Môžete tiež vyskúšať kombinovať károvanú sukňu s koženou bundou Ramones, s rifľovou bundou v podobe katany alebo s bomberou. Károvaná sukňa je kompatibilná so športovou obuvou, napríklad s dámskymi bielymi teniskami. Ale nielen to, môžeme si obuť aj dámske členkové topánky, dámske členkové topánky na platforme, kovbojské topánky alebo momentálne módne Creepers. Všetko závisí len a len na vás.