🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

OBLEČTE SI NAŠE VIANOČNÉ DÁMSKE ŠATY

ŠATY SÚ ZÁKLADOM ŠATNÍKA

Šaty sa berú ako kúsok, ktorý tvorí základ dámskeho šatníka. Väčšina je ženská a štýlová. Pri nakupovaní sa stretnete s desiatkami rôznych strihov či prevedení. Dlhšie šaty sa hodia na spoločenské udalosti, kratšie zas na bežné nosenie. Výber je široký, vďaka čomu si na svoje príde úplne každý.

Veľmi obľúbeným typom, sú vianočné dámske šaty. Na tie nedajú dopustiť mnohé ženy, a to najmä počas vianočného obdobia. Hodia sa na nosenie ako doma, tak aj v spoločnosti. Väčšina je z pohodlného materiálu. Môžete v nich pokojne aj spať.

CHARAKTERISTIKÁ ČERVENÁ A ZELENÁ

Pod slovom Vianoce si každý predstaví niečo iné. Niekto myslí na darčeky alebo chutné jedlo, iný zas na stres a chaos, ktorý sa s nimi spája. Väčšine ľudí sa však v hlave zjaví predstava charakteristických farieb. Červená a zelená sú akousi neodlúčiteľnou kombináciou najkrajších sviatkov v roku.

Výhodou týchto dvoch farieb je to, že spolu dobre ladia. Pokojne tak siahnite po dámskych vianočných šatách, ktoré zelenú a červenú spolu kombinujú. Prípadne si vyberte len jednu z nich.

Okrem spomenutých dvoch odtieňov sú veľmi obľúbené tiež ďalšie. Vybrať si môžete čiernu alebo sivú. Báť sa netreba ani tmavomodrej či ružovej. Noste to, čo sa vám páči a v čom sa cítite dobre.

NIE JE TO LEN O FARBÁCH

Aj keď sú farby pomerne dôležité, nie je to len o nich. To, čo by nemalo chýbať na žiadnych vianočných dámskych šatách je štýlový vianočný vzor. Vybrať si môžete klasickú potlač, ktorá hýri farbami a zaujme. Potlače sú spravidla veľké a pekné.

Druhou možnosťou sú rôzne vzory, ktoré sa nachádzajú po celej dĺžke a šírke šiat. Veľmi dobre vyzerajú napríklad vločky alebo soby. Zabúdať netreba ani na nórsky vzor. Ten prináša tú pravú atmosféru Vianoc.

Vianočné kúsky oblečenia dotvárajú práve tieto maličkosti. Farba je síce dôležitá, no jednofarebné tričko či šaty nijakým spôsobom nezaujmú. Práve naopak.

SKOMBINUJTE K NIM NADKOLIENKY

Otázkou však zostáva, čo si k šatám ešte obliecť? Odpoveď je pomerne jednoduchá. Na výber máte dve možnosti. Tou prvou sú klasické pančušky. Ich nevýhodou je však to, že často ťahajú a tlačia na páse. Ak sa tomu chcete vyhnúť, siahnuť by ste mali po druhej možnosti, ktorou sú nadkolienky.

Nadkolienky sú dnes veľmi obľúbené. Vyberať si môžete z desiatok prevedení. Dokonca, v našej ponuke nájdete aj modely s vianočnými motívmi. Tie sa budú k vianočným šatám hodiť perfektne.

Ak by ste s nadkolienkami nechceli príliš experimentovať, vyberte si jednofarebné minimalistické prevedenie. Nič ním nepokazíte.

SVETROVÉ ČI KLASICKÉ?

Množstvo vianočných šiat nájdete v prevedení dlhých svetrov. Svetrové šaty sú mäkké a pohodlné. Dajú sa nosiť na viacero spôsobov. Nie sú však príliš vhodné do spoločnosti.

Na druhej strane, klasické vianočné šaty v bežnom prevedení si môžete obliecť nielen doma, ale aj vtedy, keď idete do mesta. Vyzerajú štýlovo a moderne. Sú príjemné na nosenie. Niektoré z týchto modelov môžu mať uväzovanie v páse pomocou opasku. Vďaka nemu majú určitý tvar. Na postave skvelo vyniknú.

ZHRNUTIE

Vianočné dámske šaty patria medzi veľmi obľúbený kúsok. Poskytujú nielen štýlový vzhľad, ale taktiež vysokú pohodlnosť. Obliecť si ich môžete k štedrovečernému stolu či na vianočný večierok. Vybavte sa na tieto Vianoce správnym odevom aj vy.