🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PÄŤ KÚSKOV, KTORÉ SI MUSÍTE ZBALIŤ NA KAŽDÚ DOVOLENKU

PÄŤ KÚSKOV, KTORÉ SI MUSÍTE ZBALIŤ NA KAŽDÚ DOVOLENKU

Balenie na dovolenku so sebou prináša veľké množstvo stresu. Nedostatok času a zhon celú situáciu ešte zhoršujú. Ku koncu tak zabudnete zbaliť maličkosti, ktoré na dovolenke nesmú chýbať. Nadýchnite sa a spravte si zoznam. Čo všetko potrebujete k moru? Máme zoznam piatich najdôležitejších vecí.

 

VOĽNÉ LETNÉ ŠATY

Letné šaty sú základným kúskom. Vďaka tomu, že sú vzdušné a voľné, vám v nich nebude príliš teplo. Plus, môžete si ich kedykoľvek prehodiť na plavky a ísť k moru alebo do mesta. Šaty si zoberte aspoň dvoje. Na dovolenke sa spotíte, prípadne si ich niečím ušpiníte a nebudú sa dať nosiť. Namiesto toho, aby ste si v destinácii narýchlo kupovali nové, budete mať druhé v zálohe. Plus, s dvomi šatami dokážete vytvoriť viac pekných letných outfitov, ako s jednými. A aké šaty vybrať? Najlepšie sú priedušné kúsky, ktoré sa dajú ľahko obliecť cez hlavu. Skvelou voľbou sú tiež zavinovacietypy.

 

 

PRAKTICKÉ TIELKA A TRIČKÁ

Keď máte šaty zbalené, vyberte si aspoň dvoje dámske tielka a tričká. V tých sa vám bude dobre cestovať. Môžete ich tiež nosiť počas dňa, keď sa vyberiete na obed alebo večeru. Tielka športového charakteru si oblečte tiež počas cvičenia alebo prechádzky.

Tričká s krátkym rukávom sú základom. Jednoducho ich skombinujete s každou sukňou a nohavicami. Obuť si k nim môžete plátenky, lodičky aj šľapky. Sú univerzálne a nájdete ich v mnohých prevedeniach. Minimalisti si prídu na svoje pri jednofarebných tričkách. Maximalisti zas pri modeloch s výraznou potlačou, nápisom alebo vzorom.

 

POHODLNÉ A TRENDY ŠĽAPKY

Z obuvi sú najlepšie dámske šľapky, ktoré sú charakteristické vysokým komfortom a štýlovým prevedením. Ak ste skôr milovníkom jednoduchosti, siahnite po jednofarebných kúskoch. A v prípade, že radi experimentujete, si vyberte potlače a doplnky vo forme kvetov, mašlí či mušiel. V šľapkách choďte do mesta, na obed aj na pláž. Okrem nich si so sebou môžete vziať lodičky, sandále a plátenky. To, či opätok na dovolenke využijete, je na vás. K niektorým šatám sa vám však bude rozhodne hodiť.

 

 

PRAKTICKÉ KABELKY

Keď sa vyberiete spoznávať mesto alebo okolie, nesmie vám chýbať kabelka. Do nej si dáte telefón, peňaženku, doklady a ďalšie maličkosti. Okrem toho bude spĺňať aj funkciu štýlového doplnku. Skombinujte ju so šatami alebo topánkami. Najlepším typom kabeliek sú crossbody. Stačí si ich len prevesiť cez rameno alebo cez telo. Vhodné sú tiež ľadvinky, ktoré sa dajú zapnúť okolo pása.

 

SPRÁVNA OCHRANA ZRAKU

Slnko a UV lúče sú nebezpečné ako pre našu pokožku, tak aj pre naše oči. Práve preto nezabúdajte na kvalitné slnečné okuliare, ktorými si ich budete chrániť. Rovnako ako kabelky, aj okuliare majú dve funkcie. Tou prvou je, že sú praktickým pomocníkom. Druhou zas to, že predstavujú štýlový doplnok. Skombinovať ho viete s ďalšími doplnkami, ako napríklad kabelkou. Okuliare noste vždy, keď budete vonku. Pokojne v nich choďte aj do vody. Od tej sa lúče často odrážajú, čo spôsobuje rôzne problémy.  Z ďalších “maličkostí”, ako sú okuliare, nezabúdajte na klobúk a šiltovku. Následne si pribaľte kvalitný opaľovací krém a krém po opaľovaní. Správna ochrana pred slnečnými lúčmi jedôležitejšia ako si myslíte.

 

 

ZBAĽTE SA NA DOVOLENKU BEZ STRESU

Či už sa chystáte na dovolenku teraz alebo až o mesiac, zbaľte sa bez stresov a zhonu. Dopredu si napíšte zoznam, čo so sebou musíte vziať, a na nič nezabudnete. Základom je správne vzdušné oblečenie a kvalitná obuv. Myslite tiež na slnečné okuliare a praktickú kabelku.