🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

MÓDA SLADKÁ AKO CUKRÍK. AKO NOSIŤ PASTELOVÉ FARBY?

PASTELY. AKO ICH NOSIŤ ? 

Aby ste dosiahli  „dospelý“ styling , kombinujte pastely s tmavším oblečením. Skutočne, pastelové šaty, sukne a svetre sa spájajú s detstvom. Všetko vďaka jemnému, chlapčenskému odtieňu detskej modrej a všadeprítomnej cukríkovej ružovej určenej dievčatám. Takýto celkový pastelový vzhľad, nie je však módny v dospelosti. Takže ak zvolíme pastelové farby, neprežeňme to! Napríklad farebná kabelka v pastelovom odtieni, je skvelým doplnkom. 

AKO VYTVORIŤ MÓDNE ŠTYLIZÁCIE? 

Ako teda nosiť pastelové farby ? Skúste neformálne šaty v pastelovom odtieni ružovej zlaďte so športovými teniskami a hodinkami s veľkým ciferníkom. Celý outfit môžete doplniť rifľovou bundou v „opranom“ odtieni rifľoviny, alebo dámskou bomber bundou. 

Skvelou voľbou budú aj širšie boyfriend nohavice. Skombinujte ich s dámskym, dlhým, pleteným svetrom v pastelovej farbe. Doplňte outfit o kabelku so zvieracím vzorom a čiernymi vysokými podpätkami. Takýto outfit bude vyzerať skvelo! 

Skvelým módnym návrhom sú aj pastelové saká a kabáty. Kombinujte ich s jednoduchými čiernymi nohavicami a elegantnou blúzkou. Ak zvolíte vysoké podpätky, určite neoľutujete. Nikto nespochybní váš vkus a cit pre módu.  

MONOCHROMATICKÉ PASTELY.  

Pastely vyzerajú skvele, ak sa nosia v kombinácii s inými odtieňmi rovnakej farby. Monochromatické oblečenie je v móde. Navyše to vyzerá naozaj dobre. Príklad? Oblečte si svoje obľúbené modré rifle  a pastelovo modrý, alebo mätový top. Navrch si oblečte kardigán v najmódnejšej farbe tohto roku, klasickej modrej ako oceán pred búrkou. V takomto outfite môžete ísť na večeru so svojím blízkym, na prechádzku s priateľom alebo dokonca v sobotu večer do kina. Jedna vec je istá, budete trendy no zároveň nie príliš sladká.