🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

LETNÁ OBUV - ORIGINÁLNY A NEOBVYKLÝ POHĽAD NA LETNÚ OBUV

Pojem čižmy, vyvoláva dojem mohutných a hrubších topánok, ktoré sa preferujú skôr v chladných ročných obdobiach. Prečo sa teda oplatí mať v šatníku letné čižmy, či sú pekné a praktické? To sa dozviete v tomto blogu.  

Aj keď letné čižmy dosahujú výšku nad členky, sú vzdušné a zabezpečené voči poteniu chodidiel. Letné čižmy sú predovšetkým topánky s výrezmi a otvormi. Povrch letných čižiem môže predstavovať materiál podobný sieťovine. Poznáme ich v rôznych zaujímavých strihoch a nevšedných dizajnoch ako napríklad, kvetinových, etnických alebo v módnom štýle boho.  

Odporúčané kategórie:  

Čo sa týka farebnosti, určite odporúčame zemité farby, ktoré sú veľmi populárne v roku 2021. Jedná sa o farby ako: béžová, telová, hnedá. Vďaka jasnej farbe, sa letné čižmy zdajú ľahké a jemné. Vďaka sviežim odtieňom získavajú ženskosť a jemnosť.  

Odporúčané kategórie: 

NAJPOPULÁRNEJŠIE LETNÉ ČIŽMY - ICH VÝHODY A KOMBINÁCIE 

Samozrejme, odporúčame letné čižmy s rôznymi vzormi, avšak, sú aj iné modely, ktoré sa nesmierne hodia na letnú sezónu. Reč je o hitoch posledných sezón, obuv s otvormi na prstoch alebo na päte. Takéto letné topánky krásne zvýraznia nalakované nechty v letnom štýle. Navyše pôsobia veľmi zmyselne a dokonale ladia s opálenou pokožkou. Môžete si ich zvoliť buď na klasickom vysokom podpätku alebo na širšom stĺpcovom, či klinovom podpätku. 

Odporúčané kategórie: