🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

OHROMUJÚCE OUTFITY V HLAVNEJ ÚLOHE S ČERVENOU FARBOU

ZAMERAJTE SA NA ČERVENÉ DOPLNKY 

Najjednoduchší spôsob, ako do šatníka vložiť červenú, je pomocou doplnkov. Aké oblečenie však bude najlepšie vyzerať s červenou dámskou obuvou, hrubými remienkami na hodinkách s veľkým ciferníkom a ohnivými kabelkami? Červená farba má veľmi rada čiernu farbu, je to najjednoduchší spôsob ako ju kombinovať. Výberom iba jedného červeného doplnku k čiernemu kostýmu, alebo mini čiernym šatám, si môžeme byť istí, že to bude správna a štýlová voľba.  

KOMBINÁCIE S ČERVENOU FARBOU 

Červená v kombinácii s tmavomodrou je jednou z determinantov nedávno veľmi populárnej talianskej módy, ktorá vyzdvihuje ženskosť. Talianske ženy si v tejto farebnej kombinácii viažu šatky, obliekajú šaty, dámske nohavice a bundy. Oplatí sa inšpirovať elegantným talianskym štýlom. Vyskúšate to ?  

Poskladajme si dokonalý outfit. Základom budú klasické námornícke modré nohavice - cigaretového strihu. Dámske tričko zvoľme v modrej farbe, ideálne v odtieni nohavíc a celý outfit doplníme červeným sakom na mieru. Tento outfit je vhodný do práce, ale aj na drink s kamarátmi. Vyskúšajte ho! 

ČERVENÁ A FIALOVÁ. PREKVAPIVO DOBRÁ KOMBINÁCIA 

Pre dámy, ktoré majú radi experimenty s módou, odporúčame veľmi zaujímavú kombináciu červenej a fialovej farby. Outfit zložíme z fialových šiat s dĺžkou pod kolena, a doplníme ho červeným kabátom. Takéto kombinácie nosila princezná Diana, alebo dnes vojvodkyňa a herečka Meghan Markle. 

ČERVENÁ A HNEDÁ. KOMBINÁCIA V ŠTÝLE BOHO 

Keď premýšľame o tom, čo kombinovať s červenou farbou, hnedá sa v našich hlavách hneď neobjaví. Táto kombinácia nie je taká zrejmá, pretože na to, aby tieto dve farby mohli ladiť, mala by mať červená tlmený odtieň, ktorý by sa priblížil farbám zeme. Najlepšie je, ak si vyberiete variantu hnedej v odtieni tmavej čokolády.  

Náš nápad na outfit v červenej a hnedej farbe. Voľnejšie červené šaty budú vyzerať elegantne s dámskou tunikou. K tomu hnedé dámske vysoké čižmy a hnedý kabát. Takýto outfit je módny a hodí sa na každú príležitosť.