🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ĽADVINKA SA VRÁTILA AKO MÓDNY HIT. AKÉ SÚ JEJ VÝHODY A AKO JU NOSIŤ?

Ľadvinka bola pred rokmi obľúbeným typom kabeliek. Nosil ju každý nehľadiac na pohlavie alebo vek. Časom sa však vytratila a nahradili ju crossbody a shopper tašky. Ako však všetci dobre vieme, jednotlivé trendy sa pravidelne vracajú a to isté platí aj o tomto kúsku. Ak ho doma nemáte, rozhodne naň nezabúdajte a aspoň jeden si zaobstarajte.
 

ŠTÝLOVÝ KÚSOK KU KAŽDÉMU OUTFITU

Dámska ľadvinka mala v minulosti odlišný vzhľad ako dnes. Bola spravidla športového charakteru s množstvom úložného miesta. Nosila sa na páse a nepôsobia ako doplnok. V súčasnosti je to ale úplne inak. Ľadvinky majú za účel outfit doplniť, skrášliť a podčiarknuť. Ich hlavnou úlohou je dodať im na zaujímavosti a nadčasovosti. Nosiť ju nemusíte len na páse, kde by mohla zavadzať, ale aj na pleci. Moderné ľadvinky majú štýlový a trendy vzhľad. Kombinujú viaceré materiály. Výborne vyzerá koža s kovom, no nemusíte zostať len pri nej. Zvoľte to, čo preferujete viac. Niektoré modely sú vyrobené aj z mäkkých látok. Ich tvar je tak menej pevný a vie sa prispôsobiť.

PRAKTICKÉ VLASTNOSTI, KTORÉ POTEŠIA

Mnohé kabelky sú síce pekné, no nie sú takmer vôbec praktické. Majú málo úložného priestoru alebo nedostatok priehradok. Veci sú v nich doslova nahádzané a predstavujú chaos. Ľadvinky sú však presným opakom. Dáte do nich všetko, čo potrebujete. Kľúče, peňaženku, mobil aj doklady. Sú kompaktné, nikde vám nezavadzajú, no priestor využívajú efektívne. Ak teda hľadáte kombináciu praktickosti a štýlovosti, rozhodne na ľadvinky stavte. Sú skvelým riešením pre každého. Vedia sa prispôsobiť nielen športovému, ale aj formálnejšiemu outfitu. Všetko závisí od toho, aké prevedenie zvolíte.


ŠIROKÉ MOŽNOSTI FARIEB A MATERIÁLOV

Výhodou tohto typu kabeliek je hlavne to, že na výber máte množstvo rôznych farieb a materiálov. Z farebných alternatív je univerzálnou klasikou čierna, hnedá, biela a sivá. Zladíte ich s čímkoľvek a v akomkoľvek ročnom období. Hodia sa na leto aj zimu. Na druhej strane, báť sa netreba ani výrazných a sýtych odtieňov, ako napríklad červenej, modrej alebo žltej. Ich kombinácia s ostatnými prvkami je síce náročnejšia, no keď sa vám to podarí, stojí to za to. Svoju zbierku jednofarebných modelov môžete doplniť aj o kúsky so vzorom a potlačami. Hadia potlač je jednou z najobľúbenejších posledných sezón. Vyzerá zaujímavo a priťahuje pozornosť. V rámci povrchovej úpravy máte dve možnosti, a to lesklá a matná. Lesklá je výraznejšia, no nie vždy sa môže hodiť. Matná predstavuje univerzálnu a tú najlepšiu voľbu.


DETAILY A DOPLNKY ZMENIA CELÝ VZHĽAD

Detaily a doplnky majú nesmiernu silu. Dokážu zmeniť celý vzhľad ľadvinky a pridať jej niečo navyše. Jednou z možností je výrazné rameno, za ktoré si ju pripnete okolo pása alebo prehodíte na plece. Táto časť môže byť v rovnakej farbe ako celok, prípadne v úplne inej doplnenej o kov. Ďalším doplnkom je veľká a masívna spona určená na zapínanie. Ide o dominantný prvok. Ľudia si ho na kúsku všimnú ako prvý. Má rôzne tvary a farebné prevedenia. Vyrobený býva spravidla z kovu a je odetý do zlatej alebo striebornej.


K ČOMU NOSIŤ ĽADVINKU?

Dámska ľadvinka sa dá nosiť k takmer všetkému. Skvelo vyzerá v kombinácii s nohavicami a tričkom, sakom, šatami aj riflami. Neformálny štýl podporíte teniskami, ten formálny zas lodičkami.

VYBERTE SI JEDNU AJ VY

Štýlová ľadvinka v jedno alebo viacfarebnom prevedení je skvelým kúskom, ktorý by nemal chýbať vo vašom šatníku. Pritiahne pozornosť a zvýrazní každý štýl. Vyberte si jednu aj vy a užívajte si jej nadčasový vzhľad.