🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

LETNÉ TOPÁNKY, KTORÉ OCENÍ KAŽDÁ MILOVNÍČKA MÓDY

Pri výbere dámskych letných topánok je najdôležitejšia pohodlnosť a praktickosť. Preto sa uistite, že máte doma aj obuv na spoločenské udalosti, na prechádzku mestom, romantickú večeru, kávu s kamarátkami a aj na párty.
 

ŠĽAPKY NIELEN K VODE

Túto sezónu sa rozlúčime s klasickými žabkami. Tenké ramienka nahradí surový minimalizmus, ktorý započal svoje kraľovanie už počas minulého leta. Tieto “našuchovačky” sú skvelou náhradou za topánky na opätku, ktoré nie vždy musia byť najlepšou voľbou. Skombinujete svoje nové šľapky napríklad so šortkami s vysokým pásom a oversize sakom alebo aj so šatami. Luxusný vzhľad za prijateľnú sumu - to je ten správny trik pravej módnej divy.
 


 

MILOVANÉ PLATFORMY

Platforma má na toto leto rozhodne zelenú. Alebo skôr flatforma. Ide o takú podrážku, ktorá má rovnakú hrúbku po celej dĺžke chodidla. Tento typ dámskych sandálov vám opticky predĺži nohy a pridá pár centimetrov, čo ocenia najmä nižšie dámy. Dámske platformy vám opticky predĺžia nohy a pridajú jemne romantický look. Nájdete ich v rôznych prevedeniach. Mašľa, viazanie až po kolená, uzavretá špička...stačí si vybrať.


SANDÁLE NA DLHÉ DNI

Tento typ topánok je neutíchajúcou klasikou v každom botníku. Otvorená špička, veselé pestré farby a v prvom rade komfort. Do práce aj na romantickú večeru. Sandále oceníte aj pri celodenných vybavovačkách, kedy je pohodlná obuv na prvom mieste.
 


 

TENISKY NIELEN K ŠORTKÁM

Ako ste si už stihli všimnúť za posledné roky tenisky nabrali nový smer. Kombinujú sa so šatami a sukňami, čo sme si dekádu dozadu nevedeli ani predstaviť, ba priam pokladali za vrchol nevkusu. Trendy sa však menia, a tak aj správanie zákazníkov. Tenisky využijete aj k šatám s macramé kabelkou alebo overalu. Ak túžite po elegantnom outfite vyberajte jednofarebné basic tenisky. Ak naopak hľadáte hravý street style dovoľte si experimentovať a hrať sa aj s viac farebnými teniskami.