🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PERFEKTNÁ OBUV NA JESEŇ - AKÝ MODEL SI VYBRAŤ A S ČÍM HO SKOMBINOVAŤ?

JESENNÉ TOPÁNKY - AKO SI ICH VYBRAŤ

Nesporným lídrom medzi dámskou obuvou sú jesenné topánky, ktoré už niekoľko sezón neustále vládnu na najväčších mólach. Keďže topánky na jeseň propagujú svetoznámy dizajnéri, ako napríklad Alexander McQueen alebo Stella McCartney, v šatníku Vám tiež nemôžu chýbať. V závislosti od príležitosti môžu byť vyššie, mať teplejšiu štruktúru, ťažšiu podrážku alebo kovbojský štýl. Šnúrky zhora nadol sú hitom, túto sezónu majú navrch. A čo farba? Vyberte si jesenné topánky vo farbe, ktorá najlepšie odráža vašu postavu: vzácny orech, tmavo čierna, tlmená sivá alebo kráľovské granátové jablko. Zaujímavé je, že biela sa vrátila, teraz je obľúbenou farbou na jesenných topánkach.

 AKO NOSIŤ TOPÁNKY NA JESEŇ

Existuje jeden univerzálny tip, ako nosiť jesenné topánky? Bohužiaľ nie, ale stojí za to poznať niekoľko módnych trikov, vďaka ktorým bude naša štylizácia kompletná. Predovšetkým je potrebné si uvedomiť, že ak topánky zodpovedajú farbe pančucháčom alebo dámskym nohaviciam, opticky zoštíhľujú a predlžujú nohy. To isté bude platiť aj pre jesenné topánky s užším, bližším vrchom. Odpočítajú z nás pár kilogramov. Ak si môžeme zvoliť medzi plochou podrážkou a vyššou obuvou, vyberte druhé riešenie. Naša postava bude vyzerať omnoho lepšie. A čo doplnky? Odporúčame, aby topánky na jeseň ladili s farbou dámskej kabelky. Je dôležité, aby sa navzájom štýlovo odkazovali. Teraz všetko, čo musíte urobiť, je doplniť outfit o dámsky klobúk a šál, ideálne v jednej z najmódnejších farieb sezóny a ste pripravení.

  

   

JESENNÉ TOPÁNKY - S ČÍM ICH KOMBINOVAŤ

Štýl jesennej obuvi sa hodí k „ťažším prvkom“ dámskeho oblečenia. Čo to znamená? Pri kombinovaní jesennej obuvi a oblečenia odporúčame: kožušinové vesty a dámske vesty kombinované s dámskymi šortkami a hrubými pančuchami. Takto oblečený, môžete vyraziť do mesta! V módnych jesenných topánkach budete v teple a pohodlí, dokonca aj v chladnom dni.