🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

TRENDY OUTFITY ROKU 2021

Na farbe záleží! Viac - menej by to malo byť jasné! Vďaka farbe môžete byť plné energie. Najlepšie je nechať dominovať jednu farbu v celom vášom stylingu. V sezóne jar / leto 2021 sa zameriavame na celkový vzhľad. Buďme nekompromisné a hlavne bez akýchkoľvek obmedzení: nielen čo sa týka farby, ale aj materiálu.

Zaujímavá je monochromatická štylizácia postavená iba na jednej farbe alebo textúre. Je to tiež jeden z najsilnejších trendov roku 2021. Ako vytvoriť úplnú a hlavne úspešnú kombináciu v štýle celkového vzhľadu?

Coco Chanel, ktorá je nepochybným tvorcom trendov v módnom svete, hovorievala: „Najlepšia farba na svete je tá, ktorá na vás vyzerá dobre.“ Tieto slová sú obzvlášť aktuálne, keď sa práve farba stáva základom celého stylingu. Preto už nečakajte - vyberte si svoju obľúbenú farbu a v sezóne jar / leto 2021 vytvorte najmódnejší outfit.

CELKOVÝ VZHĽAD 2021 - RIFĽOVINA OD HLAVY PO PÄTY

V minulosti bola rifľovina vyhradená iba pre mužov - pánske rifle boli vyrobené tak, aby v nich mohli pracovať. Všetko najmä preto, lebo je to silný, hrubší materiál. Džínsovina v ženských štylizáciách má preto nespochybniteľnú silu. Celkový vzhľad roku 2021 založený na tomto materiáli je jedným z najsilnejších trendov novej sezóny.

 

Ako nosiť denin? Skvele budú vyzerať ako dámsky rifľový overal, tak napríklad dámske košeľové šaty rovnakej textúry, ktoré sa nosia k originálnym dámskym teniskám. Rovnako dobrou voľbou sú klasické dámske rifľové nohavice – či už zvolíte slim fit alebo skinny – a k ním je ideálna dámska rifľová košeľa.

 

Dôležité je, že celkový vzhľad nepredpokladá, že sa musíte vzdať pridania druhej farby v podobe módneho príslušenstva. Džínsy vo farebnom prevedení, napríklad v červenej, cyklámenovej alebo dokonca aj neónovo ružovej - a je to skvelý nápad, aby ste svojmu outfitu dodali ešte osobitejší charakter.

 

TRENDY OUTFITY V ROKU 2021 - DÁMA V ČERVENEJ FARBE

Dámsky červený splývavý overal? Je to ideálna voľba pre úspešný celkový vzhľad pre tie dámy, ktoré oceňujú eleganciu, ležérnosť a originálne štylizácie. Táto kombinácia bude korunovaná ako klasickými dámskymi topánkami s vysokými podpätkami, tak obľúbenými dámskymi teniskami. Samozrejme, nemusí to byť nevyhnutne červená farba. Červená je zmyselná, mimoriadne ženská, a čo je zaujímavé, vyzerá veľmi dobre v kombinácii s oranžovou, cyklámenovou, fialovou a ružovou farbou. Budete v pokušení?

Toto je najodvážnejšia variácia celkového vzhľadu. Odvážny, energický, elektrizujúci. A napriek tomu to stojí za to! Takýto celkový vzhľad bude fungovať okrem iného aj počas romantickej večere s milovanou osobou alebo na dôležitom obchodnom jednaní. Neónové farby budú vyzerať obzvlášť dobre v dámskom obleku, minišatách alebo dámskom overale. Dôležité je, že zvýraznia krásne letné opálenie.

 

Viac nápadov na originálne kombinácie v štýle - outfity v roku 2021 - nájdete v širokej ponuke nášho online obchodu s oblečením.

 

Odporúčame nazrieť do ponuky!