🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

TIPY NA VIANOČNÉ OBLEČENIE

AKÉ SÚ NAJBEŽNEJŠIE VZORY NA SVETROCH?

Škandinávsky vzor sa skladá z mnohých pruhov, ktoré zahŕňajú väzby v tvare snehových vločiek, vianočných stromčekov a sobov. Môžete si vybrať tie v typických vianočných farbách s červenou, zelenou, bielou a zlatou, alebo zvoliť tie vo viac tlmených farbách, teda šedá, biela a čierna.

TYPICKÉ SNEHOVÉ VLOČKY

Sú to veľké snehové gule na obyčajnom farebnom svetri. Pri vianočných vločkách sa počíta to, že na svetri vyzerajú, akoby bol pletený ručne, dodá oblečeniu domácu atmosféru a typický zimný vzhľad.

AMERICKÝ ŠTÝL

Jedným slovom, bohatý. Dominovať tu budú iba slávnostné farby. Farebné, kontrastné pruhy pozostávajúce z vianočných prvkov, ako sú: darčeky, vianočný stromček, Santa Claus, snehové vločky, ozdoby a tučniaky. To odlišuje tieto sveter od ostatných slávnostných svetrov!

SLÁVNOSTNÉ FARBY

Ak sa nám nepáčia vzory, je to v poriadku. Môžete si obliecť jednu farbu, musíte si však zvoliť slávnostnú farbu. Červenú alebo zelenú. Môžu mať aj tlmenejšie tóny, koniec koncov, nie každý má rád paradajkovú červenú

PRUHY

Pruhy môžu byť aj slávnostné! Prepletenie červenej a zelenej farby v kombinácii s tlmenejšími farbami, ako je biela alebo tmavomodrá, bude dokonalou vianočnou voľbou. Pruhy môžu mať rôznu hrúbku: užšie a širšie, rovnomerne prepletené alebo dynamickejšie rozmiestnené. Pri pohľade na ne vďaka vybraným farbám budete mať Štedrý večer a Vianoce stále na očiach.

ZVOĽTE: SV. MIKULÁŠA, RUDOLFA A PERNÍČKY

Pán so snehovo bielou bradou a červenou čiapkou je rozpoznateľným znakom Vianoc.

Rudolf je usmievavý sob, ktorý je prvý v tíme sv. Mikuláša. Na svetroch je jeho obraz prezentovaný rôznymi spôsobmi. Najviditeľnejším znakom je jeho červený nos, ktorý na svetroch môže svietiť, alebo nos môže byť vyčnievajúci červený pompon.

Perníkové koláče na svetroch sa objavili až po ére Shreka. Dospelí milujú túto rozprávku. Jeden z najštýlovejších svetrov je motív tela perníčka, tak aby po jeho oblečení ste vy stvárňovali jeho hlavu.

NAMIESTO OZDÔB ALEBO SNEHOVÝCH GÚĽ POMPÓNY

Je to roztomilá téma. Sveter už nie je plochým prvkom oblečenia. Získava trojrozmernosť a zároveň nás omladzuje. Pompony už dávno nie sú len pre deti! Motív padajúceho snehu z bielych bambuliek alebo farebných bambuliek je niečo, čo osloví každého člena domácnosti.

SNEHULIAK

Môže to byť celá postava na svetri alebo môžeme nájsť časť. Hlava snehuliaka s uhlíkmi a mrkvou,  je takisto dobrá voľba. Prvá možnosť bude viac kreslená, zatiaľ čo druhá bude tlmenejšia.

SVETRE S FLITRAMI

Flitre sa často používajú pri aplikáciách na svetre s motívom ozdôb alebo vianočných svetiel. Sú šperkom, ktorý zároveň úžasne zažiari svetlami ako na skutočnom vianočnom stromčeku.

VIANOČNÉ NÁPISY

Ho ho ho je pravdepodobne najklišovitejší nápis, aký môže byť! Okrem piesní Merry Christmas a Jinngle Bells. Je to len niekoľko z mnohých príkladov, ale práve tieto anglické klasiky, ktoré zaznejú vo vianočných filmoch, sú najuznávanejšie a najobľúbenejšie.

 

Vianočné svetre môžu byť o niečo voľnejšie, aby sme sa mohli dosýta najesť vianočných koláčikov a nič nás netlačilo. Prezentované motívy vo vianočných svetroch nie sú rozdelené na dámske, pánske alebo dokonca detské vzory. Sú univerzálne, pretože sviatky sú pre všetkých rovnaké, rozprávkové, lesklé a plné žiariacich vianočných stromčekov!

 

Pozrite si naše: vianočné svetre pre páry, vianočné svetre pre ženy, vianočné svetre pre mužov, dámske opasky, pánske opasky