🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

MÓDNA JESEŇ

MÓDNE JESENNÉ OBLEČENIE

Módne oblečenie na jeseň bolo prezentované, ako každý rok, počas New York Fashion Weeku. Ak je pre väčšinu prezentovaných jesenných outfitov spoločná jedna vec, tak je to pre túto sezónu určite nadvláda voľných tvarov. Poďme teda nájsť miesto v šatníku pre teplé dámske svetre, dámske vesty a jedinečné teplé topánky. Určite by ste mali zvoliť nadrozmerné jesenné štylizácie, pretože odpustia veľa a účinne skryjú všetky nedokonalosti.

DÁMSKA MÓDNA JESEŇ

Dámy určite majú z čoho vyberať. Vďaka celej rade trendov existuje veľa príležitostí na vytvorenie dokonalého outfitu.   Máte rady šaty a sukne? Bavte sa pri vytváraní originálnych súprav. Dámske šaty šité z materiálov zdobených       výraznými motívmi zvierat budú vyzerať skvele, ak k nim pridáte jesenné bundy. Avšak ideálne v kontrastnej, silnej   farbe. Napríklad, ak sa rozhodnete pre škvrnité šaty v tlmených odtieňoch hnedej a béžovej, bunda vo výraznej farbe   bude skvelým doplnkom tohto oblečenia na jeseň.

PÁNSKA JESENNÁ MÓDA

Na jeseň bude v pánskych šatníkoch dominovať menčester. Toto je najžiadanejší materiál v jesenných pánskych odevoch.   Nezáleží na tom, aký kúsok si vyberiete: pánske nohavice, pánske bundy alebo vesty. Vo svojich návrhoch na jesenné   mužské outfity naznačujú dizajnéri úplnú slobodu voľby. Pri pohľade na pánske oblečenie na jeseň môžete vidieť veľkú   inšpiráciu z 80. a 90. rokov. Napríklad nohavice sú zdobené záhybmi, často z úplne iného materiálu a s ďalšou potlačou.   Rovnako ako v jesenných dámskych odevoch, tak aj v pánskej móde sú športové a elegantné štýly stále viac a viac odvážne   kombinované. Príklad? Vlnené tepláky pre mužov s manžetami kombinované s klasickým, rovnomerným pánskym svetrom   a pánskou obuvou.

Ako vidíte, na jeseň sa oplatí hrať s módou, kombinovať štýly, vyberať doplnky a kombinovať farby, o ktorých by sme ani predtým neuvažovali.