🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

MÓDNE FARBY - LETO 2020

MÓDNE FARBY NA LETO 2020 - NEÓNOVÉ SVETLÁ

Neónové farby sú módne farby na leto 2020. Používajte neónové dámske tričko a dámsku bomberu, skombinujte to s čiernymi džínsovými joggermi. Outfit bude vyzerať živo a tajomne. Rozžiarte sa na ulici neónovými svetlami a nikto nespochybní akú odvahu máte.

PASTELY - MÓDNE FARBY PRE LETNÉ ŠTYLIZÁCIE

Zaujímavé je, že v lete sú veľmi módne aj pastelové, priemerné práškové odtiene vyzerajúce s neónovými farbami veľmi dobré. Tak môžete zabiť dve muchy, jedenou ranou. Vyberte si dámske oblečenie v dvoch trendoch leta 2020 - fluo a pastelové. Ako to skombinovať? Jemnú ružovú dámsku sukňu doplňte veľmi intenzívnou kabelkou v ružovo-neónovom odtieni. Musím pripustiť, že ide o mimoriadne zaujímavú variáciu v monochromatickom postavení.

KORMIDLO PRE MODRÚ FARBU 2020

Klasická modrá je podľa Pantone Institute majmódnejšou farbou roku 2020 - preto ju určite nájdeme v možných outfitoch na leto 2020. Je to hlboký odtieň tmavomodrej farby, ktorý má farbu oceánu tesne pred búrkou. Dámske šortky v tak silnej farbe budú vyzerať skvele v spoločnosti neónovej fuchsie.

INTENZÍVNE ČERVENÁ A ŠŤAVNATÁ ORANŽOVÁ

Červená móda s nespochybniteľnou pozíciou, ktorá pridáva outfitom zmyselnosť, sexuálnu príťažlivosť a eleganciu. A čo viac, výberom červenej dosiahnete dokonalosť. Potrebujete iba červené šaty a úspešný večer je istý. Toto leto bude módne oblečenie aj v šťavnatom odtieni oranžovej. Zaujímavé je, že je to farba, ktorá dobre ladí s koralovou červenou. Odvážite sa to vyskúšať ?

Nápady na módne dovolenkové oblečenie: dámske tielka, dámske sandále, dámske šľapky a mnoho ďalších.

Odporúčame!