🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ŠTÝL LETA 2020 - INŠPIRÁCIE PRIAMO Z MÓLA

MONOCHROMATICKÝ CELKOVÝ VZHĽAD 

Skvelým kúskom oblečenia, na toto obdobie sú dámske nohavice s vysokým pásom a so širokou spodnou časťou. Módnym hitom je outfit zložený z originálnych nohavíc v kombinácii s dámskym rolákom s krátkym rukávom, alebo krátkym tričkom. Najmódnejšia farba roku podľa Pantone Institute je tmavá klasická modrá. Top v pastelovej modrej farbe zodpovedajúcej nohaviciam v klasickej tmavo modrej farbe, je odvážny a veľmi originálny outfit. Dámske šľapky v klasickej čiernej farbe, budú skvelým doplnkom celkového outfitu. 

MÓDNE LETNÉ OBLEČENIE - ROZVÁŽNE A VEĽMI ROMANTICKÉ 

Romantický a veľmi ženský outfit na leto 2020? Počas minulých týždňov módnych dráh boli vystavené rôzne módne dámske každodenné šaty. Medzi nimi najvýznamnejšie boli asymetrické strihy, kvetinové letné šaty s tropickou potlačou a biele šaty s čipkami a volánmi. V šatníku každého milovníka módy budú v novej sezóne nevyhnutnosťou šaty Maxi. Budeme ich nosiť s ozdobnými šľapkami, alebo dámskymi sandálmi s vyššími podpätkami. Na chladnejší večer si odporúčame vziať dámske tenisky a krátky pletený sveter. 

ĽAHKÝ TYL, SLADKÉ PASTELY 

V lete roku 2020 bude veľmi dievčensky vyzerať kombinácia ľahkosti tylových materiálov a pastelových farieb. Ako dosiahnuť tento rozkošný efekt? Skombinujte sivú sukňu midi s bledo ružovou dámskou blúzkou, dámskym tričkom, alebo tenkým pleteným svetrom. Doplniť to môžete športovými dámskymi tenisky a ružovou bundou prehodenou cez ramená. Skúsite tento outfit? 

LETO 2020 JE FLUO! 

Nemožno poprieť, že v letnej sezóne 2020 nebude mať mód fluo silné zastúpenie na regáloch obchodov. Ulice po celom svete budú žiariť energickými a jasnými farbami. Ako zahrnúť neónové prvky do outfitov na leto 2020? Môžete si vybrať neonový celkový vzhľad, napríklad výberom dámskeho kostýmu v silnom odtieni ružovej vo verzii fluo. Ak si však nie ste istí, či je tento štýl určený pre Vás, stačí, aby v celom outfite prevzal odvážny charakter len jeden neónový kúsok. Môže to byť farebná dámska kabelka, alebo vysoké podpätky. 

Módne dámske oblečenie na leto 2020 nájdete v bohatom sortimente nášho obchodu s oblečením. 

Odporúčame!