🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

OBLEČENIE K MORU. AKO VYZERAŤ NA DOVOLENKE ŠTÝLOVO?

MÓDNE OBLEČENIE PRI MORI – TALIANSKA ELEGANCIA

Talianske ženy si každý deň užívajú horúce slnko, takže dokonale vedia, aké oblečenie si vybrať na horúce dni. Ich interpretácia prímorských odevov je predovšetkým vzdušná, napríklad každodenné dámske šaty s kvetinovou farebnou potlačou. Nielen to, taký vzhľad, kde sú letné šaty základom, je podstatou ženskosti, je to tiež neuveriteľne pohodlné.

Taliansky štýl je prekvapivo zdôraznený doplnkami: nezabudnite si vybrať slamený klobúk a okrúhlu alebo štvorcovú ratanovú tašku, v poslednej dobe je veľmi v módne. Ale to nie je všetko, doplňte outfit k moru pohodlnými dámskymi sandálikmi alebo jednotnými dámskymi šľapkami. Na krk si poveste hodvábny šál. V taške musíte mať dámske plavky, pokiaľ možno v šťavnatej farbe, čo tak tmavá námornícka modrá alebo intenzívna červená?

VEĽKÉ MODRÉ - ŠTYLIZÁCIE VO FARBÁCH MORA

Monochromatické kombinácie v rôznych farbách morskej vody sú jedným z mnohých nápadov na úspešný outfit k moru. Všetko, čo musíte urobiť, je spárovať dámske rifľové šortky v tmavomodrej alebo modrej farbe a na vrch si môžete nasadiť dámske tielko, alebo na chladnejšie dni dámsky sveter, alebo voľnú bundu, napríklad v najmodernejšej farbe tohto roku podľa Pantone - klasickej modrej. Zvýraznite si zápästia širokou športovou hodinkou, alebo niekoľkými korálkovými náramkami.

ELEGANTNÉ PRÍMORSKÉ OUTFITY V NÁMORNÍCKYCH FARBÁCH

Tmavo modrá, biela a červená - to sú farby, ktoré sa dokonale hodia na vytvorenie prímorského oblečenia. Ako na námornícky štýl? Skvelým odrazom budú šaty alebo sukňa s modrými pruhmi na bielom pozadí. Pokiaľ možno biele, dámske tričko a krásne sandále určite budú fungovať ako skvelé kúsky outfitu. Je to overené oblečenie k moru, v ktorom sa budete cítiť štýlovo a na správnom mieste.

 Ste pripravení na prímorský štýl? Idete nakupovať?! Ak chcete získať ešte viac trendových inšpirácií, navštívte náš online obchod s módnymi kúskami.