🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

MÓDNE HORSKÉ ŠTÝLY – INŠPIRUJTE SA !

ŠPIČKOVÝ OUTFIT. AKO SA OBLIECŤ NA TÚRU?

Ako zostaviť oblečenie na hory? Pamätajte, že aj pri prechádzke do údolia musíte mať na pamäti rôzne poveternostné podmienky. Počasie v horách je rado rozmarné. Ráno svieti slnko a za hodinu môže fúkať vietor, alebo môže pršať a snežiť.

Aby sme sa cítili úplne pohodlne, mali by sme byť pripravení na rôzne výkyvy počasia, aj tie najnepriaznivejšie. Vynikajúcim riešením je nosiť tzv. cibuľu: dámske bavlnené tričko, teplý dámsky sveter alebo flanelové tričko a dámsku nepremokavú zimnú bundu.

Čo si vziať na nohy? Najlepším riešením budú pohodlné dámske snežné čižmy, alebo vysoké dámske čižmy.Pohodlné topánky sú základom zimného oblečenia na hory. Poďme sa hrať s farbami! Dámska bunda je nevyhnutná v jasnej, módnej farbe, alebo dokonca obohatená o niekoľko neónových akcentov. Nakoniec súprava dámskej čiapky a šálu, módne čiapky musia mať veľký pompom a ste pripravení ísť.

INŠPIRUJTE SA MÓDNYMI TRENDMI !

Keď idete do hôr, je dobré mať outfit aj na voľnejšie dni,  počas ktorých bude čas navštíviť miestne pamiatky. Vyberte si dámsku vestu a kombinujte ju s hrubým, dlhším, svetlým ženským rolákom. V takom outfite sa určite nenachladíte. K tomu ešte pridáme pastelové dámske čiapky a teplé rukavice. Celý outfit dokonale doplnia čierne, termo, dlhé nohavice a nepremokavé topánky do snehu. Ste pripravení vyraziť!

NAJMÓDNEJŠIE KÚSKY PREDVEĎTE NA SVAHU

Predtým, ako sa úplne ponoríte do bieleho šialenstva, nechajte sa inšpirovať najnovšími trendmi v športe. Čo sa dá zobrať do hôr na svah? Perfektnou kombináciou je vybavená dámska bunda s elegantnou líniou a zaujímavé lyžiarske nohavice. Žonglujte so vzormi a farbami. Ak sa vyblázniš s nohavicami, nech je vrch trochu pokojnejší. Napríklad ak zvolíme nohavice s farebnými nepravidelnými geometrickými vzormi, potom zvoľme jednofarebnú bundu, ktorá môže obsahovať jeden pútavý prvok, napríklad neónovú úpravu na vreckách alebo na zipse.

Bavte sa!