🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

VÍKENDOVÉ OBLEČENIE - ŠPORTOVÁ ELEGANCIA NA PREDĽŽENÝ VÍKEND

AKÉ DÁMSKE OBLEČENIE SI MÁME VZIAŤ NA PREDLŽENÝ VÍKEND? 

Existuje nejaký univerzálny zoznam oblečenia, z ktorého vytvoríme úspešné outfity na predlžený víkend? Každý z nás je iný a každý od oblečenia očakáva niečo iné. Existuje však niekoľko kúskov, ktoré by mali mať miesto v cestovnom kufri. 

Takýmto oblečením „nevyhnutnosťou“ je určite dámska mikina, s ktorou si môžete vytvoriť zaujímavé kombinácie. Napríklad s ľahkými kvetinovými dámskymi šatami, tylovou sukňou alebo jednoducho s cigaretovými nohavicamia pohodlnými dámskymi teniskami, alebo dámskymi šľapkami. Čo ďalšie si vziať so sebou? Niekoľko dámskych tričiek v základných farbách: biela, béžová, šedá a čierna, ktoré budete nosiť ako základňu pre vaše outfity. 

Súčasťou kufra by mal byť aj dlhý dámsky sveter, a na chladné večery si nezabudnite pribaliť aj dámsku vestu. 

PÁNSKE OBLEČENIE NA PREDLŽENÝ VÍKEND 

Aké pánske oblečenie na voľný čas by mali mať páni? Rovnako ako dámy, v prvom rade musia vziať to, čo sa im páči a v čom sa cítia dobre. Zaujímavú kombináciu vytvoria pánske jogger nohavice s pánskym svetromvyrobeným z tenkej, pohodlnej pleteniny. Tak ako v každej inej situácii, aj teraz treba pamätať na doplnky. Obľúbené hodinky, športovú tašku a v neposlednom rade tenisky. Tieto doplnky, by si tiež mali nájsť miesto v kufri. 

Predlžený víkend je časom odpočinku, preto by sme sa v každej situácii mali cítiť pohodlne. Dobrým nápadom je si zbaliť aj jeden pár ležérnych pánskych teplákov a súpravu pánskych tričiek. V chladnejších dňoch doplňte outfit pánskou bomber bundou v klasickej farbe, napríklad námorníckej modrej, alebo čiernej. 

ROMANTICKÉ OBLEČENIE - ČO SI OBLIECŤ? 

Plánujete stráviť predlžený víkend so svojou polovičkou? Pripravte si aspoň jeden outfit na romantickú prechádzku alebo večeru pre dvoch. Šedá tylová sukňa bude určite fungovať ako efektívny a veľmi ženský kúsok. Správnou voľbou je aj dámsky sveter v pastelovej farbe, alebo mikina s malou potlačou. A čo chodidlá? Prípustné sú všetky varianty: pohodlné tenisky, obľúbené slip-on alebo jednoducho veľmi ženské dámske vysoké podpätky. 

Jedna vec je istá, užijete si predlžený víkend v pohodlí!